Logo demaasroute.nl


De Schuimparty van Alles Kids vormt al twee jaar de seizoensafsluiting van Alles Kids. De avond wordt doorgaans druk bezocht met kinderen die helemaal los gaan in het schuim. DJ Pim draait alleen maar zomerse muziek.
De Schuimparty van Alles Kids vormt al twee jaar de seizoensafsluiting van Alles Kids. De avond wordt doorgaans druk bezocht met kinderen die helemaal los gaan in het schuim. DJ Pim draait alleen maar zomerse muziek.

Seizoensafsluiting Alles Kids met Schuimparty

  Human Interest

Met een spetterende Schuimparty sluit Alles Kids op vrijdag 7 juli haar seizoen af in Den Bolder in Waspik. De avonden die de werkgroep van Den Bolder dit jaar organiseerde, werden druk bezocht. Zoals altijd zorgt DJ Pim vrijdagavond voor de muzikale omlijsting van wat een 'zinderend zomers feest' moet gaan worden.

WASPIK - Zo'n drie jaar geleden werd binnen Den Bolder in Waspik de werkgroep Alles Kids opgericht. De vrijwilligers organiseren activiteiten voor de Waspikse jeugd van groep 3 tot en met groep 8. Esther de Kovel maakt deel uit van de werkgroep. "Kinderen in de leeftijd van de basisschool feesten graag. Eerst konden ze dat echter alleen tijdens de middagen van carnaval. Nu kunnen ze een keer per maand naar de disco: stoer toch? Ons doel is de jongens en meiden een keer per maand een te gekke avond te laten beleven met veel muziek, dansspelletjes, verkleedfeestjes en thema-avonden."

De werkgroep blijkt in een behoefte te voldoen. De activiteiten in de eerste twee seizoenen trokken veel kinderen naar Den Bolder. Ook dit seizoen wist de jeugd Alles Kids goed te vinden. "We zijn dit seizoen gestart met een te gekke Lasergame party. Op deze avond hebben ruim 120 kinderen in een gehele donker Den Bolder gespeeld met veel special effects en spannende muziek. Met Kerst hadden we een heus Galafeest. De rode loper lag uit en de fotograaf stond klaar om de prachtig uitgedoste kinderen op de foto te zetten."

Ook met carnaval gingen de kinderen los tijdens de Confettiparty waar ook de dansmariekes en de jeugdraad aanwezig waren. In maart kreeg de Lasergame party een succesvol vervolg en niet veel later werd DJ Pim's verjaardag uitbundig gevierd met alle kinderen. Het derde seizoen van Alles Kids wordt spetterend afgesloten met een zomers feest: een Schuimparty. "We hebben dat al een paar keer eerder gedaan en het is iedere keer een groot succes. Den Bolder wordt een grote bak met schuim waarop een gave lichtshow geprojecteerd wordt. DJ Pim zorgt voor zomerse muziek, dus het begin van de zomervakantie kan niet beter gevierd worden."

De Schuimparty van Alles Kids wordt gehouden op vrijdag 7 juli van 18.30 uur tot 20.30 uur in Den Bolder. De avond is bedoeld voor kinderen van groep 3 tot en met groep 8. De toegang bedraagt 3 euro; dit is inclusief ranja en chips. Esther: "Zorgt dat je je zwembroek of bikini aan hebt en dat je een handdoek en droge kleding bij je hebt. Dan gaat het helemaal goed komen!" Bij betaling worden de naamsgegevens en telefoonnummers van de ouders opgeschreven. Meer informatie is te vinden op www.denbolder.nl en op de Facebookpagina van Alles Kids.

Reageer als eerste
Meer berichten