Logo demaasroute.nl


Myriam Söder bevestigt het Braziliaanse geluksbandje aan de pols van wethouder Ronald Bakker en wenst hem veel geluk toe tijdens zijn wandeltocht naar Santiago de Compostela.
Myriam Söder bevestigt het Braziliaanse geluksbandje aan de pols van wethouder Ronald Bakker en wenst hem veel geluk toe tijdens zijn wandeltocht naar Santiago de Compostela.

Lopen naar het einde van de wereld

  Human Interest

"Ik vind lopen helemaal níet leuk!" Dat zei wethouder Ronald Bakker bij inloophuis TOON tijdens een 'uitzwaaibijeenkomst' door bestuur en vrijwilligers. Op 15 juli vertrekt hij.

WAALWIJK - Daarom is het erg bijzonder dat hij tóch een tocht van 900 kilometer gaat lopen naar Santiago de Compostela en Finisterre (Vertaald: 'het einde van de wereld'). Dit doet hij ter nagedachtenis aan zijn goede vriend André van Westerop, die helaas in januari van dit jaar aan kanker is overleden. André was gast bij TOON en tevens begeleider van de lotgenotengroep van de Stomavereniging, die bijeenkwam in het inloophuis. André droeg het huis een warm hart toe. Ronald Bakker loopt daarom zijn tocht van 900 kilometer voor inloophuis TOON en hoopt veel sponsoren te vinden die hem - en daarmee het inloophuis - zullen steunen! Na zijn terugkomst gaat hij met het speciale startnummer 1000 voor hetzelfde doel óók nog de 80 van de Langstraat lopen. Daartoe uitgedaagd door de organisatie van de 80. En ondanks zijn hekel aan wandelen gaat hij ook deze uitdaging niet uit de weg. Tijdens deze bijeenkomst heeft coördinator Myriam Söder de heer Bakker alvast veel geluk gewenst door een speciaal Braziliaans geluksbandje met het logo van TOON met drie knopen aan zijn pols te bevestigen. Volgens het verhaal achter het geluksbandje staat iedere knoop voor een wens die hij mocht doen. Als het bandje spontaan afvalt, zouden de wensen moeten uitkomen... Één van zijn wensen kunt u als lezer doen uitkomen door hem te steunen en een bijdrage te storten op bankrekening NL50RABO 0155881647 t.n.v. Stichting Toon Hermanshuis Waalwijk o.v.v. Roon4Toon.

Reageer als eerste
Meer berichten