Logo demaasroute.nl


Zaterdagmiddag van 13.00 tot 18.00 uur wordt midden op de Markt en op het Raadhuisplein de tweede editie van UrbanFest gehouden.
Zaterdagmiddag van 13.00 tot 18.00 uur wordt midden op de Markt en op het Raadhuisplein de tweede editie van UrbanFest gehouden.

Swingen in de Stad en tweede editie UrbanFest

  Human Interest

Na de succesvolle editie van 7 en 8 juli heeft jongerencentrum Tavenu samen met de horeca uit het centrum een nieuw weekend 'Swingen in de Stad' in petto! En wel op vrijdag 25 en zaterdag 26 augustus. Die zaterdagmiddag vindt ook nog eens de tweede editie van UrbanFest plaats. Genoeg te doen dus!

WAALWIJK - Vrijdagavond trapt DJ Rob (van Beek) om 20.00 uur af! Deze DJ draait al heel wat jaartjes mee en vindt nog altijd één ding het allerbelangrijkste: feestjes bouwen! Daarna zet de Loco Loco Discoshow het Raadhuisplein tot 01.00 uur volledig op zijn kop met oude disconummers, feestplaten en moderne vette hits. Ze grabbelen in hun platenbak naar Disco, New Wave en Rock, maar ook verrassende feestplaatjes en vette partyknallers. De voetjes gaan dus gegarandeerd van de vloer!
Zaterdagmiddag van 13.00 tot 18.00 uur wordt midden op de Markt en op het Raadhuisplein de tweede editie van UrbanFest gehouden. Een groot aantal urbansporters van verschillende disciplines - waaronder freerun, skate, calisthenics, stuntstep, inlineskate, bmx, hiphop en breakdance - laten dan hun tricks en moves zien. Jij als bezoeker mag ook een poging wagen je (verborgen) talent te ontdekken en te tonen! De SkateCircus-Ramp van WSC in Den Bosch wordt geplaatst en er zijn verschillende demoteams aanwezig. Natuurlijk komen ook eigen Waalwijkse talenten hun stunts aan het publiek vertonen en er is een breakdancewedstrijd.
Na een hele middag Urban spektakel volgt nóg meer 'Swingen in de Stad'-spektakel. Zonde om naar huis te gaan. Dus gewoon lekker blijven! Want 'Swingen in de Stad' begint deze keer al om 18.00 uur! Met tot 01.00 uur continue hele gave DJ's achter de draaitafels! Ook zullen er 's avonds nog verschillende Urbandemo's worden gegeven, die je onder het genot van vette beats kunt komen aanschouwen! De entree is beide dagen gratis.

Reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox