Logo demaasroute.nl


Wilt u (beter) leren schilderen. Bij het Kunstencentrum in Waalwijk gaan binnenkort weer nieuwe schildercursussen van start.
Wilt u (beter) leren schilderen. Bij het Kunstencentrum in Waalwijk gaan binnenkort weer nieuwe schildercursussen van start.

Schildercursussen bij het Kunstencentrum

  Human Interest

In het Kunstencentrum aan de Irenestraat 3 in Waalwijk starten in het nieuwe seizoen op woensdag, donderdag en vrijdag weer diverse nieuwe schildercursussen. Iedereen is welkom. Van mensen zonder enkele ervaring tot de wat meer ervaren kunstschilder en van jong tot oud!
WAALWIJK - In het fraaie teken- en schilderlokaal van het Kunstencentrum zijn in principe alle materialen aanwezig. Van acrylverf tot pastelkrijt, van tekenpapier tot doek, van inkten tot potloden. Er valt veel te leren. Kleuren, vormen, diepte, licht en schaduw. Maar ook het plezier is erg belangrijk. Docenten Hanneke Gommers, Ad van Bokhoven en Marc Crombach hebben elk hun eigen werkwijze, maar voorop staat uw ontwikkeling als schilder. Op woensdagavond kunt u onder begeleiding van Marc Crombach tussen 20.00 en 22.00 uur aan de slag. Donderdagochtend van 09.30 tot 11.30 uur en donderdagmiddag van 13.15 tot 15.15 uur wordt gewerkt onder leiding van Hanneke Gommers en op vrijdagochtend (Oude Meesters) is Ad van Bokhoven de begeleidende docent.
Bij de cursussen op woensdag en donderdag kunt u op elk moment instappen. De cursus op vrijdag wordt gegeven in blokken van tien lessen. Meer weten? Mail dan naar info@kunstencentrumwaalwijk.nl, of bel met 0416-561616. Direct online inschrijven kan op www.kunstencentrumwaalwijk.nl, of vanaf maandag 28 augustus aan de balie.

Reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox