Logo demaasroute.nl


Op 1, 2 en 3 september vindt de tweede editie van het Pieckplein Foodtruck Festijn in Kaatsheuvel plaats.
Op 1, 2 en 3 september vindt de tweede editie van het Pieckplein Foodtruck Festijn in Kaatsheuvel plaats.

Het Pieckplein Foodtruck Festijn

  Human Interest

Vanwege de succesvolle eerste editie van vorig jaar wordt op vrijdag 1, zaterdag 2 en zondag 3 september voor de tweede keer het Pieckplein Foodtruck Festijn in Kaatsheuvel georganiseerd. Drie horecaondernemers op het Anton Pieckplein slaan de handen weer ineen voor dit festijn. Bij dit familie-evenement draait alles om eten, drinken en gezelligheid.

KAATSHEUVEL - Op het drie dagen durende festival maken vijftien keukens op wielen hun opwachting op het plein. Ze beschikken allemaal over eigentijdse catering. Alle keukens presenteren andere gerechten, dus er is voldoende keuze voor iedereen. Bovendien zijn de gerechtjes betaalbaar en daarmee is het foodfestival voor iedere beurs geschikt.
Naast keukens op wielen komen er verschillende artiesten optreden en zijn er ludieke kinderactiviteiten. Tijdens het evenement kan er met een gezamenlijke munt worden betaald. Daarvoor hebben de organisatoren de zogenaamde 'Pieck' geïntroduceerd. Het foodfestival met keukens op wielen is een initiatief van horecaondernemers Erik de Bie en Carlo Bergmans van Bij Anton, Adri van Wanrooij van Bistro de Leckernij en Hugo de Ruijter van Grand Café Du Nord. Op Facebook.com/antonpieckplein is alle informatie over het programma, de keukens en meer te vinden.

Reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox