Logo demaasroute.nl


De tent aan de Taxandriaweg wordt helemaal omgetoverd tot een echte Duitse bierhal en we verwachten op beide dagen ongeveer 1500 bezoekers die allemaal verkleed zijn in lederhoses of Dirndl jurkjes
De tent aan de Taxandriaweg wordt helemaal omgetoverd tot een echte Duitse bierhal en we verwachten op beide dagen ongeveer 1500 bezoekers die allemaal verkleed zijn in lederhoses of Dirndl jurkjes (Foto: Marcel Donks)

Win twee vrijkaarten voor Oktoberfest Waalwijk

  Human Interest

Mensen die vorig jaar het Waalwijkse Oktoberfest hebben bezocht, zullen het niet snel vergeten. Het werd een grandioos succes: een grote tent als bierhal aangekleed aan de Taxandriaweg met alleen maar lachende gezichten. De vierde editie vindt plaats op vrijdag 6 (sponsoravond) en zaterdag 7 oktober (vrije verkoop).

WAALWIJK - Oktoberfesten winnen aan populariteit. Je hoort mensen wel eens roepen dat ze graag eens naar het Oktoberfest in München willen. Maar vaak is de drempel om daadwerkelijk te gaan te hoog in verband met de afstand en vooral de hoge kosten. Als er dus een Oktoberfest in de buurt wordt georganiseerd, dan lopen mensen daar warm voor. Daarbij komt dat mensen in Brabant het sowieso al leuk vinden als de verkleedkleren uit de kast mogen.

Ieder jaar groter
Het Oktoberfest in Waalwijk wordt voor het vierde jaar door Hugo Events georganiseerd. Dit is een samenwerking tussen restaurant Hugo en Cookaholics. Carl van Miert (26) is samen met Gijs van der Velden (Cookaholics) en Hans Maarschalkerweerd (restaurant Hugo) verantwoordelijk voor de productie van het Oktoberfest. "We proberen ieder jaar weer een groter spektakel neer te zetten. Vorig jaar was geweldig. Dit jaar hebben we geweldige artiesten vastgelegd, de tent wordt helemaal omgetoverd tot een echte Duitse bierhal en we verwachten op beide dagen ongeveer 1500 bezoekers die allemaal verkleed zijn in lederhoses of Dirndl jurkjes."

VIP-avond
Vrijdagavond is een VIP-avond voor 1200 gasten; voor zaterdag zijn de kaarten in de vrije verkoop. Artiesten die optreden zijn Alex, Immer Gerade Aus, Richtig Rex en DJ Tommy Santo, bijgestaan door danseressen op het podium. Op vrijdag als extraatje Helene Fischer Double Caro. Bij het Oktoberfest wordt bier, wijn, radler en fris geserveerd; wel allemaal in pullen van een halve of een hele liter. "Het eten wordt verzorgd door Cookaholics. Er worden curryworsten, hamburgers, broodjes beenham en geschnetzeltes met roomsaus geserveerd. Van hoge kwaliteit en goede bediening: het mag onze bezoekers aan niks ontbreken."

Kaarten winnen
Wil jij samen met vrienden gratis naar het Oktoberfest? Dat kan! De Maasroute heeft samen met de organisatie een lezersactie waarbij je 15 x 2 vrijkaarten kunt winnen. Mail je naam, woonplaats en telefoonnummer naar redactie.maasroute@persgroep.nl o.v.v. Winactie Oktoberfest.

Reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox