Logo demaasroute.nl


Vrijdag overhandigde Stephan van Engelen de sleutels van de bus aan Arjan van den Hoven van Voedselbank ‘De Rijglaars’. Foto: Piet Pulles
Vrijdag overhandigde Stephan van Engelen de sleutels van de bus aan Arjan van den Hoven van Voedselbank ‘De Rijglaars’. Foto: Piet Pulles (Foto: Piet Pulles)

Voedselbank 'De Rijglaars' is sponsors bijzonder dankbaar

  Human Interest

Meer dan één miljoen Nederlanders leven onder de armoedegrens. De missie van Voedselbank Waalwijk 'De Rijglaars' is om mensen in Waalwijk, die dat nodig hebben, een steun in de rug te geven. Dat doen ze onder andere door hen wekelijks van gezond voedsel te voorzien. Dat is echter alleen maar mogelijk doordat bedrijven en organisaties, zoals voor deze gelegenheid PLUS Stephan van Engelen en Lions Club Waalwijk, met de voedselbank meedenken en de helpende hand uitsteken.
WAALWIJK - De Voedselbank beschikt weliswaar over een eigen transportauto, die is echter niet gekoeld. Uiteraard moet ook De Voedselbank zich aan de landelijk geldende regels met betrekking tot vervoer en opslag van voedingswaren houden. De oplossing werd geboden door een samenwerking tussen PLUS Stephan van Engelen en Lions Club Waalwijk. Stephan van Engelen had een nieuwe bus nodig en besloot onmiddellijk toen hij van de Voedselbank van het 'koeling-probleem' hoorde om zijn gebruikte bus niet in te ruilen en deze gratis ter beschikking te stellen aan De Voedselbank! Stephan heeft de bus op laten knappen en aan Lions Club Waalwijk medewerking gevraagd voor de belettering. Vermeulen en Vermeulen uit Drunen heeft gratis het ontwerp aangeleverd en de belettering voor een relatieprijs uitgevoerd. Een enorm bedank is dus op z'n plaats aan het adres van Stephan van Engelen en Lions Club Waalwijk!

Reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox