Zou u Baco een fijn leven willen bezorgen, kom dan eens met hem kennismaken in het asiel aan de Prof. Van 't Hoffweg 7 in Waalwijk.
Zou u Baco een fijn leven willen bezorgen, kom dan eens met hem kennismaken in het asiel aan de Prof. Van 't Hoffweg 7 in Waalwijk. (Foto: )

Asieldier zoekt baasje: Baco, lief met een minpuntje

  Ingezonden

Deze indrukwekkende reu, een Amerikaanse bull terriër van 4,5 jaar, moest tot verdriet van de eigenares wegens gezondheidsproblemen worden afgestaan. Deze beschrijft Baco - zoals hij heet - ongeveer als volgt. Een super lieve hond, die van kroelen houdt en het liefst bij je op schoot ligt. Hij is lief voor kinderen, houdt van wandelen aan de riem en kent de basiscommando's. Baco is gek op aandacht, kan erg enthousiast zijn, maar kan ook rustig in zijn mand liggen. Alleen thuis blijven is geen enkel probleem.

WAALWIJK - Een tophond dus. Tenminste als je het ene minpuntje niet meerekent: hij heeft het totaal niet op andere honden, zeker niet op kleine hondjes! Dat is lastig bij het uitlaten. Hoe hij tegenover katten staat is niet bekend, maar het lijkt niet verstandig dat uit te willen proberen. Kortom, hoe lief ook, Baco is wel een hond met een gebruiksaanwijzing. We plaatsen hem daarom niet zomaar bij iemand. We moeten zeker weten dat de toekomstige baas hem in toom kan houden. Liefst iemand met een tuin. Denkt u dat u die iemand bent en zou u Baco een fijn leven willen bezorgen, kom dan eens met hem kennismaken in het asiel aan de Prof. Van 't Hoffweg 7 in Waalwijk, of bel met 0416-333964.
Baco krijgt van Honden Opleidings Centrum Both in Sprang-Capelle tweemaal een individuele gedragsbegeleiding cadeau. Uitlaatservice Stap In van Diana Treffers in Kaatsheuvel heeft voor de nieuwe eigenaar tien gratis uitlaatbeurten in petto.

Meer berichten