Ook doodgewone katten als Rheena verdienen een warm en fijn thuis!
Ook doodgewone katten als Rheena verdienen een warm en fijn thuis! (Foto: )

Asieldier zoekt Baasje: Rheena, een doodgewone kat

  Ingezonden

Niet heel erg mooi, niet bijzonder lelijk, niet ontzettend aanhankelijk, maar zeker ook niet heel afstandelijk. Zo ongeveer kun je de naar schatting 2-jarige kat Rheena karakteriseren. Nu zullen mensen zoals u en ik niet alleen houden van filmsterren of fotomodellen, maar ook van heel gewone mensen. Dus waarom zou men geen doodgewone kat als Rheena willen aanschaffen?

WAALWIJK - Op 2 juli werd Rheena in Vlijmen gevonden en naar het asiel gebracht, heel mager en gestresst. En dat laatste bleef een flink aantal dagen zo. Als je in de kattenkamer kwam, ging ze gauw doodstil in een hoekje van haar kooi liggen. Maar langzamerhand ontdooide ze en bleek beslist wel op menselijk gezelschap gesteld te zijn. Ze liet zich aaien en ontspande.
Mager is ze allang niet meer. Nog steeds is ze niet bijzonder toeschietelijk, zeker tegen vreemden niet, maar bij de verzorgers voelt ze zich nu op haar gemak. Zij denken dan ook dat Rheena een prima huiskat zal zijn als ze eenmaal gewend is aan haar nieuwe omgeving en haar nieuwe baasje(s). Heeft u een rustig huishouden zonder kinderen onder de 13 jaar en zonder andere katten en honden, en gunt u Rheena een onbezorgde toekomst, kom dan gerust eens kennismaken bij Dierenasiel Waalwijk e.o. aan de Prof. Van 't Hoffweg 7 in Waalwijk. Bellen kan natuurlijk ook: 0416 333964.

Meer berichten