Comité Sinterklaas Waalwijk zoekt extra vrijwilligers voor de feestelijke intocht van Sinterklaas op zondag 18 november.
Comité Sinterklaas Waalwijk zoekt extra vrijwilligers voor de feestelijke intocht van Sinterklaas op zondag 18 november. (Foto: )

Sinterklaas zoekt hulp voor intocht in Waalwijk

  Ingezonden

Terwijl Sint nog even geniet van de Spaanse zon, is het comité Sinterklaas Waalwijk al druk bezig met de voorbereidingen van een feestelijke intocht. Op zondag 18 november wordt Sint rond 13.00 uur verwacht in de haven van Waalwijk. Het comité wordt al jaren ondersteund door een trouwe groep vrijwilligers, maar die groep is eigenlijk te klein voor alle taken. Daarom doet het comité namens Sint een oproep: méér ondersteuning is welkom!

WAALWIJK - Voorzitter Ad van Tuijl van comité Sinterklaas Waalwijk licht toe: "Er komt veel kijken bij de organisatie van de intocht. We maken er elk jaar een leuk feest van en willen alle kinderen graag blijven verrassen met een feestelijke aankomst, optocht en ontvangst op het Raadhuisplein. Daarom zoeken we onder andere handige mensen die mee willen helpen met het bouwen van nieuwe wagen(s) voor de optocht. Denk aan een timmerman, schilder, lasser of gewoon handige doe-het-zelvers. Ook zoeken we een of meerdere enthousiaste en creatieve personen die zich gaan bezighouden met het werven van sponsoren en het sponsorgeld vervolgens innen. Daarnaast kunnen we in het weekend van de intocht méér helpende handen gebruiken. Dit kost echt niet veel tijd, als er maar genoeg hulp is. Samen maken we er weer een groot feest van."
Meer weten? Neem dan contact op met het comité via het contactformulier op www.waalwijk-sinterklaas.nl. Namens de Sint alvast bedankt!

Meer berichten