Toos heeft een heel lief, sterk en mooi karakter. Zij is graag in de bossen, speelt met alle honden en houdt van een modderbad.
Toos heeft een heel lief, sterk en mooi karakter. Zij is graag in de bossen, speelt met alle honden en houdt van een modderbad. (Foto: )

Stem op de mooie Toos!

  Ingezonden

Wie wint de felbegeerde titel 'mooiste hond van Nederland 2019'? Als het aan Amy van Wijngaarden uit Kaatsheuvel ligt, wordt dat haar hond Toos.

KAATSHEUVEL - Amy vertelt: "Toos is de mooiste en meest unieke hond van Nederland. Ze is nu anderhalf jaar en heeft al drie operaties achter de rug. Ze is geboren met een kromme, niet volledig ontwikkelde rechtervoorpoot, die nu weer helemaal recht staat. Wel moet zij buiten een orthopedisch schoentje dragen. Naast alle ellende die ze heeft gehad, is ze altijd super lief en enthousiast naar de wereld toe. Toos werkt dan ook samen met haar baasje in een woonzorgcentrum en dagbehandeling voor ouderen met dementie. Ze haalt de krant voor de ouderen en knuffelt met hen." Stemmen kan via www.mooistehond.nl/toos-kaatsheuvel en/of www.facebook.com/1080899308633043/posts/2139635246092772?sfns=mo

Meer berichten