Foto:

Asieldier zoekt Baasje: Beau

  Ingezonden

Hij is lief, ziet er grappig uit en vindt het leven bijzonder leuk. Hij weet niks, hij kan niks, maar wil van alles. Een nieuwe baas moet hem dus nog wel heel veel leren. En als dat met een flinke dosis liefde, aandacht en wijsheid gebeurt, wordt Beau ongetwijfeld een heel gezellige huisgenoot. Hij is pas anderhalf jaar oud en verdient nog een lang leven in een vriendelijke en gezellige omgeving. Dus niet in een asiel, maar in een warm gezin. Bent u degene die daarvoor kan zorgen?

WAALWIJK - Beau is een kruising tussen een Jack Russell terrier en een Labradoodle. Een combinatie die er eigenlijk voor staat dat het een heel leuke hond zal worden. Maar als een jong hondje niets bijgebracht wordt, kun je er zeker van zijn dat hij problemen gaat geven. En dat gebeurde dus met Beau. Hij is afgestaan omdat hij niet echt zindelijk is gemaakt, niet goed alleen kon zijn en soms dingen in huis kapot maakte. Zelf kan hij daar niets aan doen. Een nieuwe eigenaar wel, maar dat kost natuurlijk wel de nodige tijd en energie.

In het asiel is Beau een vriendelijk energiek hondje. Wel valt op, dat hij nogal beschermend voor zijn eigen plekje is en als hij denkt dat dit in gevaar komt, kan hij weleens lelijk doen. Daarom plaatsen we hem liever niet bij kleine kinderen. Kom Beau gewoon eens bekijken in het Dierenasiel aan de Prof. Van 't Hoffweg 7 in Waalwijk. Bel voor meer informatie en het maken van een afspraak met 0416-333964.

Meer berichten