Kater Tijger en zijn maatje Panter hebben het helemaal niet naar hun zin in het asiel. Gunt u ze een nieuw thuis?
Kater Tijger en zijn maatje Panter hebben het helemaal niet naar hun zin in het asiel. Gunt u ze een nieuw thuis? (Foto: )

Asieldier zoekt Baasje: Tijger & Panter

  Ingezonden

Je zult maar een kat zijn, samen met je vriendinnetje al twaalf jaar bij een baasje wonen, en dan ineens uit huis gezet worden omdat je baas een kattenallergie heeft ontwikkeld! Dat overkwam kater Tijger. Hij en poes Panter zitten momenteel letterlijk in het dierenasiel te treuren. Ze hebben het dan ook absoluut niet naar hun zin in het asiel. Reden genoeg om ze deze week in De Maasroute te zetten in de hoop dat ze zo snel mogelijk een nieuw thuis vinden in een aardig gezin.

WAALWIJK - Tijger (foto) is een rode kater en Panter een cypers- witte poes. Ze zijn geen familie van elkaar, maar zijn wel in 2006 als kittens tegelijk vanuit het asiel geadopteerd door dezelfde baas. Ze behoren allebei niet tot de dappersten en zijn nogal angstig voor vreemde situaties en vreemde mensen. Dan komt zo'n klap natuurlijk dubbel hard aan. Hoewel ze alweer vier weken in het Waalwijkse asiel wonen, verstoppen ze zich nog steeds het liefst in een krabpaal. Wanneer iemand Tijger wil aaien, staat hij dat wel toe, hoewel het duidelijk is dat hij het wel een beetje eng vindt. Panter daarentegen moet daar niets van hebben en verdedigt zich door te meppen. Gunt u één of misschien zelfs twee katten de rest van hun leven een prettig bestaan en bent u geduldig genoeg om een band met Tijger en Panter op te bouwen, kom dan gewoon eens vrijblijvend kennismaken in het Dierenasiel aan de Prof. Van 't Hoffweg 7 in Waalwijk, of bel met 0416-333964.

Meer berichten