Met een ferme klap op de kop van jut werd Eikendonk afgelopen week feestelijk geopend. Foto: Margo Remie
Met een ferme klap op de kop van jut werd Eikendonk afgelopen week feestelijk geopend. Foto: Margo Remie (Foto: Margo Remie)

Feestelijke opening vernieuwd Eikendonk

  Ingezonden

Na een periode van tien jaar bouwen en verbouwen heeft de transformatie van Eikendonk haar hoogtepunt bereikt. Met de fraaie nieuwe entree en glazen verbindingsgang omringd door groen is het plaatje compleet en krijgt Eikendonk de sfeer en de allure die het verdient: een modern, open en warm huis.

WAALWIJK - De heer Weterings, één van de bewoners, luidde samen met voorzitter Raad van Bestuur John Moolenschot de bel door een klap te geven op de kop van Jut; het startsein voor een feestelijke middag voor bewoners, vrijwilligers, medewerkers en genodigden. Tevens werd de naam van het nieuwe gebouw onthuld: 'Acacia'. Daarna ging de nostalgische kermis van start. Een ritje in de draaimolen, poffertjeskraam, suikerspinautomaat, aan niks mocht het ontbreken om er een memorabele dag voor alle betrokkenen van te maken. John Moolenschot: "Misschien leeft bij veel Waalwijkers nog het beeld van het 'oude' gesloten Eikendonk aan de rand van Waalwijk. Met de komst van appartementencomplex De Waard en de grootschalige verbouwing staat Eikendonk veel meer in verbinding met de omgeving en alles wat in Waalwijk gebeurt. Het is fijn wonen en we hebben de expertise in huis voor mensen met dementie, Parkinson, somatische (lichamelijke) beperkingen en revalidatie. De zorgondersteuning is breed, al gaat het ons boven alles om dat mensen hier plezierig kunnen wonen en leven waar wij bij kunnen ondersteunen."

Meer berichten