Asieldier zoekt Baasje. Boyke raakt gestrest als hij alleen is, dus zoekt hij een baasje dat veel tijd voor hem heeft.
Asieldier zoekt Baasje. Boyke raakt gestrest als hij alleen is, dus zoekt hij een baasje dat veel tijd voor hem heeft. (Foto: )

Asieldier zoekt Baasje: Boyke

  Ingezonden

Boyke is een schattig hondje om te zien, allemaal krulletjes met daarin twee kraaloogjes. Tot enige tijd geleden was het ook een gemakkelijk gezinshondje, dol op zijn hele familie. Tot de thuissituatie veranderde: een scheiding en een verhuizing met de daarbij komende onrust zorgde ervoor dat hij behoorlijk van slag raakte en onzeker werd. Wanneer hij alleen gelaten werd, sloeg de paniek toe en begon hij te blaffen en dingen kapot te maken. Gestreste Boyke heeft wat vastigheid nodig!

WAALWIJK - Boyke is een kleine labradoodle van vier jaar. Hij is opgegroeid in een gezin met kinderen en hij vindt kinderen dan ook heel leuk. Vriendjes die komen spelen moeten niet al te wild tegen hem doen; een vreemd kind is immers iets heel anders dan een eigen huisgenootje. Boyke is dus beslist geen held en het is daarom raadzaam dat hij niet geplaatst wordt in een druk gezin. Hij voelt zich het beste in gezelschap van zijn baasje(s) en het liefst zou hij overal mee naartoe genomen worden. Kom tijdens openingsuren gerust kennis met hem maken op het dierenasiel aan de Prof. Van 't Hoffweg 7 in Waalwijk. Bellen kan natuurlijk ook: 0416-333964.

Boyke krijgt van Honden Opleidings Centrum Both in Sprang-Capelle tweemaal een individuele gedragsbegeleiding cadeau. Uitlaatservice Stap In van Diana Treffers in Kaatsheuvel heeft tien gratis uitlaatbeurten in petto. Voorwaarde is wel dat baas en hond in de regio wonen.

Meer berichten