Op zaterdag 25 en zondag 26 mei worden er in het centrum van Waalwijk pannenkoeken gebakken en verkocht voor het goede doel.
Op zaterdag 25 en zondag 26 mei worden er in het centrum van Waalwijk pannenkoeken gebakken en verkocht voor het goede doel.

Pannenkoeken eten voor de Cliniclowns

  Ingezonden

Komend weekend, op zaterdag 25 en zondag 26 mei, worden er in het centrum van Waalwijk pannenkoeken gebakken en verkocht voor het goede doel. In dat weekeinde vindt ook het Straattheater Festival plaats. 

WAALWIJK – De volledige opbrengst van de pannenkoekenverkoop zal worden geschonken aan de CliniClowns. De CliniClowns is een landelijke organisatie van zo'n 70 clowns die jaarlijks samen meer dan 100 ziekenhuizen en instellingen door heel Nederland bezoeken. Vanuit het oprechte contact en de verbeeldingskracht zorgen zij voor veerkracht en verlichting bij zieke en gehandicapte kinderen én mensen met dementie. Zo leveren zij een unieke bijdrage binnen de zorg en dragen zij op een positieve manier bij aan het welzijn van mensen in een kwetsbare situatie. Het pannenkoekenfestijn vindt plaats op het Raadhuisplein en wordt georganiseerd door Lions Club Waalwijk. De pannenkoeken kosten € 1,50 per stuk. Kinderen die als een clown gekleed of geschminkt komen, krijgen bovendien een extra pannenkoek gratis.

Meer berichten