Leerlingen, ouders en docenten van MET Praktijkonderwijs in Waalwijk hebben samen maar liefst 3980 euro opgehaald voor het KWF.
Leerlingen, ouders en docenten van MET Praktijkonderwijs in Waalwijk hebben samen maar liefst 3980 euro opgehaald voor het KWF. (Foto: )

MET Praktijkonderwijs spint voor Alpe d'HuZes

  Ingezonden

'Heb wat over voor een ander!', was het motto bij Met Praktijkonderwijs Waalwijk. Elk jaar steunt de school een goed doel. Dit jaar stond Alpe d'HuZes centraal.

WAALWIJK - Leerkracht Jan Wagemakers vormt samen met 2 vrienden 'Team Waspik'. Zij gaan 6 juni de Alpe d'Huez beklimmen voor KWF en proberen daarvoor zoveel mogelijk geld te verzamelen. De leerlingen, ouders en docenten van Met zijn deze actie gaan steunen en hebben zich hier op allerlei manieren voor ingezet. Dit jaar heeft de school een paasmarkt georganiseerd waar elke groep verantwoordelijk was voor een marktkraam waarin zelfgemaakte spullen werden verkocht. Daarnaast was er een loterij en konden er maaltijden besteld en afgehaald worden die door 'Horeca & Voeding' bereid waren. De schoolverlaters hebben 'karweitjes' uitgevoerd bij de stagebedrijven. Als tegenprestatie hebben die bedrijven ook gedoneerd.

Wheel of Energie

Tijdens de markt stond er op het schoolplein het 'Wheel of Energie'. De leerlingen hebben zich hiervoor laten sponsoren. Het was de bedoeling dat de leerlingen door te fietsen een klok lieten draaien. Deze mocht twee uur lang niet stil te komen staan. Dit was de koppeling naar het motto van de actie. Door je in te spannen kun je met elkaar iets in leven houden. Ook de docenten hebben zich zelf ingezet door te spinnen voor het goede doel. Dankzij de inzet van leerlingen en docenten is het geweldige bedrag van 3980 euro opgehaald.

Meer berichten