Samen fietsen voor het goede doel: Villa Pardoes in Kaatsheuvel.
Samen fietsen voor het goede doel: Villa Pardoes in Kaatsheuvel.

Villa Pardoes Gold Toertocht

  Ingezonden

Fietsen voor Villa Pardoes! Een uitdagende mooie toertocht op zaterdag 15 juni door het land van Maas en Waal naar de Langstraat in het Brabantse land.

KAATSHEUVEL - In Kaatsheuvel ligt het vakantieverblijf Villa Pardoes waar ernstig zieke kinderen met hun gezin kunnen genieten van één week gratis vakantie. Villa Pardoes richt zich op zieke kinderen uit Nederland in de leeftijdscategorie van 4 tot 12 jaar oud. Door mee te doen aan dit fietsevenement steun je het fantastische werk van Villa Pardoes. Het volledige inschrijfgeld gaat als donatie naar de Stichting Villa Pardoes. De pauze is na 50 kilometer op het vakantiepark van Villa Pardoes. Hier staan koffie, thee en lekkere broodjes klaar om voldoende energie te tanken voor de terugweg naar Gameren. De totale afstand bedraagt 100 kilometer. Meedoen is de beste manier van helpen!
Startlocatie is het sportpark van voetbalvereniging GVV '63 aan de Middelkampseweg 16 in Gameren. Starttijd: tussen 08.30 en 10.00 uur. Afstand: 100 kilometer. Het inschrijfgeld bedraagt 10 euro per persoon. Dit bedrag gaat volledig naar Villa Pardoes. Inschrijven kan alleen ter plaatse. Kleed- en douchegelegenheid is aanwezig. Voor meer informatie kunt u bellen met 06-38513390 en 06-29081994, of kijk eens op www.villapardoesdag.nl.

Meer berichten