Dotje, een hele lieve Staffordshire terriër van net een jaar, zoekt een baasje met heel veel geduld én energie!
Dotje, een hele lieve Staffordshire terriër van net een jaar, zoekt een baasje met heel veel geduld én energie! (Foto: )

Asieldier zoekt Baasje: Dotje doet naam eer aan

  Ingezonden

Deze Staffordshire terrier van net een jaar heeft een koppie waar de zachtaardigheid gewoon vanaf straalt. Ze kijkt je vol vertrouwen aan en is reuze enthousiast wanneer ze aandacht krijgt. Ze doet haar uiterste best om aardig gevonden te worden en dat lukt: in het asiel vindt iedereen haar een echte lieverd. Maar ze heeft helemaal niets geleerd, kan niet netjes aan de lijn lopen, kent geen enkel bevel en springt tegen je op… Kortom, er is wel nogal wat werk aan de winkel.

WAALWIJK - Het gebeurt wel vaker, te vaak zelfs. In een impuls wordt bedacht dat een hondje leuk zou zijn. Er komt dus een puppie in huis dat er schattig uit ziet. En na verloop van tijd gaat de nieuwigheid eraf en wordt de hond min of meer aan zijn lot overgelaten. Datzelfde overkwam Dotje.
Maar wanneer de toekomstige eigenaar veel tijd en energie in haar opvoeding wil stoppen, wordt ze ongetwijfeld een ideale, gezellige huishond. Ze heeft daar beslist het juiste karakter voor.

Heeft u die tijd en energie, kom dan gerust eens kennis met Dotje maken in het dierenasiel aan de Prof. Van 't Hoffweg 7 in Waalwijk, of bel met 0416-333964. Dotje krijgt van Honden Opleidings Centrum Both in Sprang-Capelle tweemaal een individuele gedragsbegeleiding cadeau. Uitlaatservice Stap In van Diana Treffers in Kaatsheuvel heeft bovendien tien gratis uitlaatbeurten in petto. Voorwaarde is wel dat baas en hond in de regio wonen.

Meer berichten