Dikkiedik zoekt een nieuw baasje. Kun jij hem een nieuw en warm thuis bieden?
Dikkiedik zoekt een nieuw baasje. Kun jij hem een nieuw en warm thuis bieden? (Foto: )

Dikkiedik is dol op mensen

  Ingezonden

Wanneer je de kattenkamer van Dikkiedik binnenkomt, blijven alle kamerbewoners in hun mandje liggen behalve Dikkiedik. Die springt meteen op en strijkt langs je benen. Zodra je op een stoel gaat zitten, klimt hij langs je broekspijp omhoog - hopelijk heb je wel een lange broek aan - en klimt daarna door naar je nek, waar hij zich heerlijk installeert en opgewekt aan je oor begint te likken en te sabbelen. Of zelfs vrolijk in je haar begint te happen.

WAALWIJK - Dat Dikkiedik uitzonderlijk blij is met je gezelschap, is dus helemaal duidelijk; je wordt er blij van. Maar soms ontaardt zijn enthousiasme in kleine, soms onbedoeld venijnige, beetjes. Allemaal liefde, dus daar moet je niet van schrikken. Je moet er alleen even mee om leren gaan.

Aan tafel

Daarnaast zal het ook lastig zijn iets te doen als je aan tafel zit. Dikkiedik wil je namelijk dolgraag met je werk helpen en gaat ongetwijfeld op je papieren of in je aardappelschilmandje zitten. Ook allemaal liefde natuurlijk. En als je hem wegstuurt, druipt de teleurstelling van zijn snoet. Hij gaat dan maar op de vloer liggen en blijft al je bewegingen op de voet volgen.

Bezoeken

Het vertrek verlaten bezorgt Dikkiedik wel een emotionele schok. Dat kun je eigenlijk niet maken! Kortom, de 9-jarige kater Dikkiedik is heel leuk. Kom hem maar eens bezoeken in het dierenasiel aan de Prof. Van 't Hoffweg 7 in Waalwijk. Bellen kan natuurlijk ook: 0416-333964.

Meer berichten