Wethouder John van den Hoven is zondag te gast in het Parkpaviljoen in Waalwijk. Foto: Pulles & Pulles
Wethouder John van den Hoven is zondag te gast in het Parkpaviljoen in Waalwijk. Foto: Pulles & Pulles (Foto: Pulles & Pulles)

Kom zondag gezellig buurten met Waalwijkse wethouders

  Politiek

Aanstaande zondag vanaf 15.00 uur is het weer tijd voor 'Buurten met…'. Deze middag komen er twee interessante Waalwijkers buurten met de bezoekers van het Parkpaviljoen aan de Grotestraat 154a in Waalwijk. De kersverse wethouders Dilek Odabasi-Seker (GroenLinksaf) en John van den Hoven (LokaalBelang) zijn deze middag te gast om je vragen te beantwoorden en om gezellig te buurten.

WAALWIJK - Het Parkpaviljoen is trots dat ze deze twee bevlogen politici mogen ontvangen. In april wilde de activiteitenorganisatie al graag iemand uit de actuele plaatselijke politiek als gast voor 'Buurten met…'. De gemeenteraadsverkiezingen waren net achter de rug, maar het was nog niet bekend welke personen het bestuurlijke stokje over gingen nemen. Daarom kon het toen helaas niet doorgaan. Inmiddels is het college en de gemeenteraad gevormd en zijn er twee nieuwe wethouders aangetreden. Vol enthousiasme zijn ze sinds een half jaar in hun nieuwe functie aan de slag gegaan. Genoeg te vragen dus. Want wie zijn nou eigenlijk Dilek Odabasi en John van den Hoven. Waar komen ze vandaan? Hoe zijn ze in de politiek beland? Waar ligt hun passie en wat is hun visie? Stel je brandende vragen of kom gewoon gezellig buurten onder het genot van een lekker bakske of een borrel! Dilek en John lopen deze middag rond en schuiven misschien wel bij je aan tafel. Gewoon voor een gezellig gesprek, als 'Wollukse meense' onder elkaar. De toegang is gratis. Het Parkpaviljoen is deze zondag geopend van 12.00 tot 18.30 uur.

Meer berichten