Logo demaasroute.nl


SV Capelle kijkt dankzij de komst van enkele topspelers met vertrouwen uit naar de start van de competitie.
SV Capelle kijkt dankzij de komst van enkele topspelers met vertrouwen uit naar de start van de competitie. (Foto: WJ Monsieurs)

SV Capelle versterkt met enkele ervaren topspelers

  Sport

Het ziet er naar uit dat SV Capelle in de komende voetbalcompetitie met een aanzienlijk sterkere ploeg in het veld komt dan in het afgelopen seizoen. De club heeft namelijk beslag weten te leggen op enkele doorgewinterde topspelers.

SPRANG-CAPELLE – Opmerkelijk is de overgang van twee verdedigers van eersteklasser SC 't Zand in Tilburg. Dat zijn Serhan Eyupoglu en Vedad Hadzic. Bij Capelle worden ook als belangrijke aanwinsten beschouwd: Christian van Hilst van eersteklasser Almkerk en Jimmy Moonen van Achilles Veen. Beiden speelden al eerder bij SV Capelle. Moonen is ook actief geweest bij FC Dordrecht en bij RKC/Willem II.
SV Capelle strikte verder drie spelers van Berkdijk: doelman Faries Indrigo, Justin van Ark en Abdul Morad (was eerder bij WSC). Eveneens zijn vijf jongens uit de A-jeugd opgenomen in de selectie: Wessel van Peer, Stef van Look, Rob Roosenbrand, Kaj Hommel en Djay Emmers. Gestopt of vertrokken zijn doelman Erik Kuijsten (gaat in een lager elftal spelen), Arnold van Pelt (gestopt), Willian Colijn (terug naar Wilhelmina'26), Jory Broeders (terug naar ONI), Lindley Davis (naar BLC) en Tjeu Wassink (naar WSC). Robin Aerts kan wegens werkzaamheden zaterdags voorlopig niet spelen, maar heeft aangegeven bij SV Capelle te blijven. SV Capelle begint het seizoen met de nieuwe trainer Edin Curic (54). Hij neemt de plaats in van Frans Ceton.

Reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox