Logo demaasroute.nl


Zaterdag genoten de jeugdleden van V.V. Berkdijk van een geslaagde activiteitendag.
Zaterdag genoten de jeugdleden van V.V. Berkdijk van een geslaagde activiteitendag.

Geslaagde seizoensopening bij V.V. Berkdijk

  Sport

Op vrijdag 1 september heeft V.V. Berkdijk het actieve voetbalseizoen voor senioren geopend. Die avond waren er onderlinge wedstrijden en trainingen. Daarna was het gezellig napraten en vooruitkijken op het komende seizoen met een gezellige disco. Een sportieve en gezellige avond voor alle voetballers en supporters dus. Op zaterdag 2 september was er een activiteitendag. Het weer zat mee en alle jeugdleden hadden er zin in.

KAATSHEUVEL - Om 11.00 uur begon de dag. De sport- en spelbus van ContourdeTwern had speciaal voor deze gelegenheid een pannaveld en voetvolleyveld opgebouwd. Dus werd er gestart met 2 tegen 2 panna en 6 tegen 6 voetvolley. Na enige tijd vol lol en sportiviteit was het tijd voor lekkere frietjes met snack en drinken. Daarna kon iedereen zich vermaken op het springkussen of zich laten schminken. Wat later op de middag begon het penaltybokaal schieten. De keeper van JO19 stond onder de lat en de jeugd van JO9 en JO13 mochten gaan schieten. Het was spannend, maar uiteindelijk heeft Ties gewonnen bij de JO9 en Luca bij de JO13.
Naast voetbal, staat gezelligheid en sociaal zijn hoog in het vaandel bij V.V. Berkdijk. Vandaar dat er iedere maand wel een activiteit gepland staat voor de junioren en/of senioren. Zo zijn de leden met zijn allen één team. Op het veld en er naast! Kom gewoon eens kijken bij een training en doe eens mee. De jeugd traint op maandag en woensdag. De senioren op dinsdag en donderdag. Kijk op www.vvberkdijk.nl en volg de vereniging op Facebook. Heb je interesse om bij Berkdijk te komen voetballen of wil je meer informatie over de club, bel dan met Alex Maas op 06-33318223.

Reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox