Logo demaasroute.nl


Atletiek Club Waalwijk is bezig aan een sterk cross-seizoen. Ook in Hilvarenbeek vielen de Waalwijkse atleten in de prijzen.
Atletiek Club Waalwijk is bezig aan een sterk cross-seizoen. Ook in Hilvarenbeek vielen de Waalwijkse atleten in de prijzen.

VB Atleten ACW opnieuw in de prijzen

  Sport

In het weekend van zaterdag 25 en zondag 26 november werd bij de Beekse Bergen in Hilvarenbeek de Internationale Warandeloop gehouden. Andere jaren werd deze cross in de Warande gelopen, maar omdat volgend jaar het EK Cross bij de Beekse Bergen wordt georganiseerd, hebben ze daar alvast proefgedraaid.

KAATSHEUVEL - De meeste atleten hadden op zaterdag gunstig weer met een lekker zonnetje. Het parcours was door de vele regen een en al blubber. Maar de atleten van Atletiek Club Waalwijk trokken zich daar niets van aan en gingen gewoon van start. Het was een groot internationaal veld; vanuit het hele land en de Benelux stonden er atleten aan de start. Er waren diverse afstanden voor de VB atleten. De VB atleten van Atletiek Club Waalwijk kozen voor de afstand van 1000 meter. Het was een parcours op bospaden met heuvels en behoorlijk wat blubber er in. Er waren voor de VB groep van Atletiek Club Waalwijk drie ereprijzen. Tjalle Vink uit Waalwijk liep zijn tweede cross. Hij werd 3e in de tijd van 3:07 minuten. Bij de Dames en Meisjes werd Lotte Verhoeven uit Sprang-Capelle 1e in de tijd van 3:51 minuten. Chantalle Kamphuis uit Waalwijk liep haar eerste cross en ze viel al meteen in de prijzen. Ze kwam bij de Vrouwen als 3e over de streep in de tijd van 4:47 minuten. Een mooi resultaat voor Atletiek Club Waawlijk in zo'n sterk deelnemersveld.

Meer berichten
Shopbox