Logo demaasroute.nl


RWB kon het zondag koploper JEKA niet echt moeilijk maken. Het werd uiteindelijk 0-3 voor de bezoekers uit Breda.
RWB kon het zondag koploper JEKA niet echt moeilijk maken. Het werd uiteindelijk 0-3 voor de bezoekers uit Breda.

RWB niet opgewassen tegen JEKA

  Sport

RWB voetbalde zondag thuis tegen JEKA, de koploper van de 3e klasse B. JEKA is een technisch vaardige ploeg die vorig jaar nog in de 2e klasse speelde en goede kansen maakt om daar na dit seizoen in terug te keren.

WAALWIJK - RWB kon het deze middag JEKA niet echt moeilijk maken. Dit had kunnen lukken als het JEKA wat langer op 0 -0 had kunnen houden. Na 17 minuten spelen was het echter 0-1 en na een half uur spelen verdubbelde JEKA de voorsprong naar 0-2. Net voor rust kwam er voor Kevin Remie nog wel een kans om de aansluittreffer op het scorebord te krijgen, zijn inzet werd echter door JEKA van de doellijn gehaald.
Met 0-2 moest RWB gaan rusten en stond het bij aanvang van de 2e helft voor een haast onmogelijke taak om nog überhaupt één puntje te kunnen behalen. Dit laatste lukte ook RWB niet en voor hetzelfde geld was JEKA nog verder weg gelopen.
In de slotfase van de wedstrijd gebeurde dit toch en scoorde de 3-0 en mocht het met een verdiende zege terug naar Breda. Ondanks het verlies was er voor jeugdspeler Brent van Look toch nog een heuglijk feit te vieren. Hij viel in de tweede helft in voor de geblesseerd geraakte Koen van Baardwijk en maakte daarmee zijn debuut in RWB-1. RWB zit in een periode waarin de lastige tegenstander elkaar opvolgen. Volgende week mag het uit naar het Oosterhoutse TSC.

Meer berichten
Shopbox