De compleet gerenoveerde atletiekbaan van ACW'66 is afgelopen zondag feestelijk in gebruik genomen.
De compleet gerenoveerde atletiekbaan van ACW'66 is afgelopen zondag feestelijk in gebruik genomen.

Atletiekbaan Waalwijk feestelijk geopend

  Sport

Met een stadion-trail werd zondag de compleet gerenoveerde atletiekbaan van Atletiekclub Waalwijk in gebruik genomen. Op en rondom de atletiekbaan was een parcours uitgezet met diverse hindernissen bestaand uit onder andere trappen, camouflagenetten en balken.
WAALWIJK - De atletiekvereniging organiseerde deze trail voor het eerst. Enerzijds om de atletiekbaan feestelijk te kunnen openen en anderzijds als alternatief voor de jaarlijkse onderlinge cross-clubkampioenschappen. De stadion-trail leverde een mooi schouwspel op en een spannende strijd. Het kostte de atleten de nodige inspanning om uiteindelijk het parcours te kunnen volbrengen. Deze succesvolle eerste editie krijgt vast en zeker een vervolg.
Aansluitend vond in de feesttent op het middenterrein de officiële opening van de atletiekbaan plaats. Onder het genot van een hapje en een drankje werden hier leden, ereleden, sponsoren, bevriende verenigingen en de betrokkenen bij de renovatie ontvangen. Wethouder Hans Brekelmans richtte zijn woord tot de aanwezigen. Hij benoemde het proces om tot realisatie van de renovatie van de atletiekbaan te komen. Atletiekclub Waalwijk kan weer gebruik maken van een volledig gerenoveerde en door de Atletiekunie goedgekeurde atletiekbaan. Brekelmans sprak de woorden uit dat hij hoopt op vele records op de gerenoveerde atletiekbaan.
Daarna sprak de voorzitter van ACW'66, Harald van Engelen, de aanwezigen toe. Hij bedankte met name alle betrokkenen bij de renovatie, maar ook atletiekvereniging DAK Drunen en de Hockeyclub Waalwijk voor het beschikbaar stellen van hun accommodaties voor trainingen tijdens de renovatie.

Meer berichten