FST is een warme en laagdrempelige club, waar het draait om gezelligheid, sportiviteit en gezonde dosis wil om te presteren.
FST is een warme en laagdrempelige club, waar het draait om gezelligheid, sportiviteit en gezonde dosis wil om te presteren.

Gratis inloop voor kids bij badmintonclub FST

  Sport

Het jaar 2018 is net begonnen. Ben jij in dit nieuwe jaar op zoek naar een leuke sport? Aanstaande zaterdag van 08.45 tot 10.15 uur verzorgt badmintonvereniging FST een gratis inloop voor de jeugd. Kinderen vanaf 4 jaar zijn van harte welkom in sporthal de Zeine in Waalwijk. Niet alleen om te komen kijken, maar juist om direct actief mee te doen. Gewoon je gymspullen meenemen. FST zorgt voor de rest!

WAALWIJK - Het jaar 2018 is een bijzonder jaar. Badmintonvereniging FST bestaat 55 jaar. En 1 jaar geleden is de club succesvol gestart met badminton voor de mini's (jeugd vanaf 4 jaar). Dit wil FST vieren met een gratis inloop en met een fantastisch aanbod voor nieuwe jeugdleden. Word je in januari lid, dan speel je namelijk tot eind februari gratis! Zorg dat je zaterdag op tijd aanwezig bent. De ontvangst is tussen 08.45 uur en 09.00 uur met een algemene uitleg en een glaasje drinken. Daarna gaan de kinderen meteen aan de slag. Ze maken op verschillende manieren kennis maken met de badmintonsport. Daarnaast is het natuurlijk ook een feestje. Dus is een clown aanwezig voor allerlei grappen en grollen. En voor de kinderen worden ook leuke ballondieren gemaakt. Heb je interesse, maar komt dit moment niet uit? Kom dan gerust op een ander moment! Kijk op www.fstwaalwijk.nl, op www.facebook.com/fstwaalwijk/, of e-mailen naar secretaris@fstwaalwijk.nl. Je kan ook gewoon bellen: 06-40960093.

Meer berichten