RKC Waalwijk neemt het vrijdag in eigen huis op tegen Jong AZ. De aftrap is om 20.00 uur.
RKC Waalwijk neemt het vrijdag in eigen huis op tegen Jong AZ. De aftrap is om 20.00 uur.

RKC hervat competitie thuis tegen Jong AZ

  Sport

Morgenavond gaat in de Jupiler League de tweede seizoenshelft van start. In het Mandemakers Stadion in Waalwijk wacht het team van de kersverse hoofdtrainer Hans de Koning een ontmoeting met Jong AZ.

WAALWIJK - Eerder dit seizoen werd er met 2-1 verloren van de Alkmaarders, dus de thuisploeg heeft wat recht te zetten! De aftrap van de wedstrijd is om 20.00 uur. RKC Waalwijk bezet momenteel de vijftiende plaats in de Jupiler League. Jong AZ is terug te vinden op plek achttien. Het verschil bedraagt slechts drie punten in het voordeel van de Geelblauwen.

Naast de nieuwe trainer Hans de Koning heeft RKC Waalwijk ook een nieuwe speler in de gelederen. De 19-jarige vleugelaanvaller Ozan Kökcü wordt tot en met het einde van het seizoen gehuurd van het Turkse Bursaspor. Afgelopen zomer verliet deze talentvolle voetballer - met zowel de Nederlandse, Turkse als de Azerbeidjaanse nationaliteit - de jeugdopleiding van Feyenoord en tekende hij een vierjarige verbintenis bij de huidige nummer negen van de Turkse Süper Lig.

Meer berichten