Het vaandelteam van voetbalvereniging RWB uit Waalwijk heeft zondag met 2-0 verloren van VCB.
Het vaandelteam van voetbalvereniging RWB uit Waalwijk heeft zondag met 2-0 verloren van VCB.

VCB stuurt RWB zonder punten naar huis

  Sport

RWB vierde in het weekend 2 en 3 februari het 110 jarig bestaan. Het was met de Feestvergadering op vrijdag en de Reunie op zaterdagmiddag voor RWB een super geslaagd weekend. Winst van RWB-1 uit bij VCB zou echt de kers op de taart geweest zijn. Jammer maar helaas zat dat er geen moment in.

WAALWIJK - Had RWB zich vorige week na een achterstand knap terug gevochten in de wedstrijd, nu was daar geen enkele sprake van. Na 20 minuten spelen opende Teun Verlouw via de binnenkant van de paal de score, 10 minuten later verdubbelde hij zijn score waardoor RWB met een 0-2 achterstand moest gaan rusten. Over de tweede helft was er niet veel meer te melden, RWB was niet bij machte om echte kansen te creëren en VCB hoefde niet zo nodig meer. De ruststand bleef dus met 2-0 ook de eindstand.
Volgende week viert het Zuiden, en ook RWB, Carnaval om vervolgens de week na Carnaval thuis aan te treden tegen Waspik. Om in het wedstrijdritme te blijven speelt RWB donderdag 8 februari thuis een vriendschappelijke wedstrijd tegen Nieuwkuijk.

Meer berichten