Op woensdagmiddag 4 april werden de stadskampioenen van Waalwijk gehuldigd.
Op woensdagmiddag 4 april werden de stadskampioenen van Waalwijk gehuldigd.

Winnaars Cruijff Court 6 vs 6 kampioenschappen

  Sport

De voorronde en stadsfinale van de Cruijff Courts 6 vs 6 kampioenschappen, hét internationale voetbaltoernooi voor de groepen 7 en 8 van basisscholen, zit erop. Met als winnaars het Power meidenteam PvdG en FC Meerdijk bij de jongens.

WAALWIJK - Na drie opeenvolgende woensdagmiddagen voetbalplezier, veel spannende wedstrijden waarin met respect voor elkaar om de winst werd gestreden en twee super spannende finalewedstrijden, zijn op woensdagmiddag 4 april, de respect awards uitgereikt en de stadskampioenen van Waalwijk gehuldigd. Bij de meisjes ging het team PvdG Power met de hoogste eer strijken en bij de jongens het team FC Meerdijk. Wegens hun respectvolle gedrag in en om het veld gingen de respect awards gingen naar het jongensteam Backpack Kids van basisschool Juliana van Stolberg en meisjesteam Besoyen 1 & 2 van de gelijknamige school.
Dit betekent dat de kampioenen Backpack Kids en Besoyen 1 & 2 voor Waalwijk gaan strijden in de kwartfinale van dit toernooi. De teams zijn in het voordeel omdat zij thuiswedstrijden kunnen spelen. Want Waalwijk is dit jaar gastheer voor de kwartfinales en ontvangt alle teams uit de regio die in hun eigen gemeente het kampioenschap hebben behaald. Deze kwartfinales vinden plaats op woensdagmiddag 16 mei op het Cruijff Court aan de Van Merwedelaan in Waalwijk. De aanvangstijden worden nog bekendgemaakt.

Meer berichten