In totaal hebben zo'n 65 peuters en kleuters deelgenomen aan de onlangs gehouden examenlessen.
In totaal hebben zo'n 65 peuters en kleuters deelgenomen aan de onlangs gehouden examenlessen.

Nijntje beweegdiploma bij Gymnia uiterst succesvol

  Sport

Zaterdag 14 en woensdag 18 april hebben de peuter en Kleutergroepen van Gymnia Waalwijk examen gedaan voor het Nijntje beweegdiploma. De gymzaal was feestelijk versierd en ouders en opa's en oma's konden blijven kijken.

WAALWIJK - In totaal hebben zo'n 65 peuters en kleuters deelgenomen aan de examenlessen en wat hebben ze het stuk voor stuk goed gedaan! Gefeliciteerd allemaal met het door jullie behaalde resultaat. Het was één groot feest in de gymzaal.
In de leeftijd van 2 tot en met 6 jaar vindt bij kinderen de grootste motorische ontwikkeling plaats. In deze periode komen namelijk verbindingen en vertakkingen van de hersencellen tot stand. Een goed motorisch fundament is van sterke invloed op de fysieke en mentale gesteldheid. Het is dan ook belangrijk om hierop in te spelen. Daarnaast is bewegen gezond. En helpt het om overgewicht tegen te gaan. Zodra uw kind kan lopen zijn speelse manieren van bewegen noodzakelijk. Het Beweegdiploma helpt kinderen bij hun motorische, sociale en cognitieve ontwikkeling.
Wilt u dat ook uw kind zich motorisch goed ontwikkelt? Tijdens de lessen bij Gymnia in Waalwijk wordt gewerkt volgens de lessenseries van het Nijntje beweegdiploma. De peuter- en kleuterlessen binnen Gymnia worden aangeboden op woensdagmiddag en zaterdagochtend. Het lesrooster vindt u op de website: www.gymnia.nl.

Meer berichten