RKC Waalwijk is met de slogan #samennaarRKC begonnen met de verkoop van de seizoenkaarten voor de nieuwe voetbaljaargang.
RKC Waalwijk is met de slogan #samennaarRKC begonnen met de verkoop van de seizoenkaarten voor de nieuwe voetbaljaargang. (Foto: )

Nieuwe keeper voor RKC Waalwijk

  Sport

RKC Waalwijk heeft weer een nieuwe speler aan zich gebonden. Doelman Jordy Zielschot heeft een tweejarig contract getekend. Daarnaast kunnen de seizoenkaarten weer worden verlengd.

WAALWIJK - Na afloop van het voetbalseizoen 2017-2018 nam RKC afscheid van reservegoalie Jordy Deckers en de beloftenkeepers Abdel el Bahraoui en Phil van den Broek. Daardoor hadden de Waalwijkers de laatste trainingsweken slechts één doelman onder contract staan, vaste keeper Etienne Vaessen. Sinds afgelopen vrijdag is de selectie van de Geelblauwen een sluitpost rijker. De club maakte die middag de komst van de doelverdediger Jordy Zielschot wereldkundig. Zielschot komt over van V.V. Dongen en zette zijn handtekening onder een contract dat hem tot de zomer van 2020 aan RKC Waalwijk verbindt.

Algemeen directeur Frank van Mosselveld is blij met de komst van de 23-jarige keeper. Op de officiële website van de club vertelt hij meer: "Jordy is een talentvolle doelman en een jongen uit de regio. Hij maakte deel uit van onze jeugdopleiding die later over ging in de samenwerking met Willem II. Afgelopen jaren zijn we hem blijven volgen en heeft hij een enorme progressie geboekt. Jordy gaat bij ons voor zijn kans en is er op gebrand om te slagen in het betaalde voetbal."

Seizoenkaarten
Inmiddels is RKC Waalwijk, met de slogan #samennaarRKC, begonnen met de verkoop van de seizoenkaarten voor de nieuwe voetbaljaargang. Een seizoenkaart bij RKC geeft onder andere financieel voordeel ten opzichte van de normale kaartverkoop, is geldig bij alle thuiswedstrijden in de competitie, is tevens een ClubCard en geeft je de mogelijkheid extra kaarten voor thuiswedstrijden van RKC Waalwijk aan te schaffen.

Betaalkaart
Tevens is vanaf het komende seizoen de seizoenkaart meteen ook je betaalkaart. Deze betaalkaart werd vorig seizoen reeds geïntroduceerd bij RKC Waalwijk, maar destijds nog wel als zijnde een aparte pas. De betaalkaart zit vanaf het komende seizoen dus geïntegreerd in de nieuwe seizoenkaart. Dat is wel zo handig natuurlijk!

Verhalen gezocht
Daarnaast is de club op zoek naar mooie en bijzondere RKC-verhalen. Kom je al jaren kijken? Ga je altijd met familie en/of vrienden en heb je een vaste plek in het stadion? Stroomt het Geelblauwe bloed ook door jouw aderen? Laat het de club dan weten! Wanneer jij je seizoenkaart verlengt/aanschaft en een verhaal instuurt, maak je kans op het winnen van een gesigneerd wedstrijdshirt. Kijk voor meer info op www.rkcwaalwijk.nl/samennaarRKC.

Meer berichten