Tijdens de ledenvergadering werden weer tal van spelers en vrijwilligers in het zonnetje gezet.
Tijdens de ledenvergadering werden weer tal van spelers en vrijwilligers in het zonnetje gezet.

Ledenvergadering bij SVCapelle

  Sport

Op donderdag 7 juni vond de ledenvergadering van de afdeling voetbal van SV Capelle plaats. Voorzitter Coert van Caem opende de vergadering en had een korte terugblik op afgelopen seizoen.

SPRANG-CAPELLE - Alle vrijwilligers werden bedankt voor hun inzet. Er waren dit seizoen twee kampioenschappen te vieren bij S.V. Capelle: de JO15 en de JO19 werden kampioen. Hierna kwam de verkiezing van bestuursleden aan bod. Gerrit van den Broek en Marc Zijlmans werden herkozen en Manon de Rooij werd nogmaals voorgesteld aan de ledenvergadering als nieuw bestuurslid. Ron Vos leidde met een toespraak de uitreiking van de "Vos-Van Wijlen" man in. Hiervoor was ook André van Wijlen aanwezig. De eerste plaats ging dit jaar naar Vedad Hadzic. Op de tweede plaats eindigde Serhan Eyupoglu en derde werd Jurgen van Selst.
Coert van Caem reikte vervolgens de topscorers prijzen uit. Bij de selectie werden Alfonso Ndongala en Jurgen van Selst eerste met 14 competitiedoelpunten, terwijl bij de overige senioren Bas Verduijn de eerste plaats behaalde met 17 competitiedoelpunten. De prijs van de meeste assists van SV Capelle 1 werd weer door Frank van Ierland uitgereikt en ging naar Isak Dedic. De prijs voor de hoogste trainingsopkomst van de selectie ging naar Davey van Balkom, die 83 van de 87 trainingen bezocht. Justin van Ark en Stefan Zopfi werden 2e respectievelijk 3e.
Jurgen van Selst (403 wedstrijden) en Davey van Balkom (251 wedstrijden) werden gehuldigd voor het bereiken van een jubileum aantal wedstrijden in SV Capelle 1. Tot slot werd afscheid genomen van hoofdtrainer Edin Curic, die volgend seizoen bij GDC aan de slag gaat. Edin werd bedankt voor zijn inzet en gedrevenheid, waardoor S.V. Capelle 1 afgelopen seizoen weer mooie resultaten behaalde. Aanvullend werd jeugdvoorzitter Johan van Hest, die na dit seizoen stopt, bedankt voor zijn inspanningen. SV Capelle kijkt terug op een geslaagde vergadering.

Meer berichten