Aanstaande zondag neemt Regioteam Waalwijk het op tegen de profs van RKC Waalwijk. De wedstrijd is onderdeel van de open dag van RKC.
Aanstaande zondag neemt Regioteam Waalwijk het op tegen de profs van RKC Waalwijk. De wedstrijd is onderdeel van de open dag van RKC. (Foto: )

RKC oefent tegen Regioteam Waalwijk

  Sport

Elk nieuw voetbalseizoen speelt RKC Waalwijk de eerste oefenwedstrijd tegen het Regioteam Waalwijk. Hiermee presenteert RKC Waalwijk zijn nieuwe team aan de Waalwijkse voetbalsupporters.

WAALWIJK - Regioteam Waalwijk is een selectie van de zeven Waalwijkse amateurvoetbalverenigingen (inclusief Sprang-Capelle en Waspik). Wat locatie betreft rouleert de wedstrijd over de Waalwijkse verenigingen, echter bleek dit jaar het veld van Waspik nog niet uit het groot onderhoud te zijn. Een mooie escape voor dit jaar bleek de open dag die RKC Waalwijk gaat houden op zondag 8 juli op het voorplein van het Mandemakers Stadion.
De aftrap van de wedstrijd is om 16.30 uur. De technische staf van voetbalvereniging RWB zorgt voor de begeleiding van het Regioteam. Trainer Ruud van den Heuvel heeft van de Waalwijkse amateurvoetbalverenigingen dan ook een selectie samengesteld. Tijdens de open dag worden voorafgaand aan de voetbalwedstrijd de spelers van RKC Waalwijk voorgesteld aan het publiek.

De selectie van Regioteam Waalwijk ziet er als volgt uit: Mounir Maamar en Tom van Brakel (WSC), Kevin Vissers, Joep Klerkx en Ugur Ozcan (Baardwijk), Ronald Possemis, Kevin Remie, Dennis Timmermans en Paul van Oudhuizen (RWB), Falk van Sluisveld, Wil Vervoort en Lesley Verschuren (Waspik), Jasper Verduyn en Raman Morad (SV Capelle), Julian Vos en Jesse Trapman (NEO'25).

Meer berichten