Het was na afloop van het onderlinge toernooi nog lang gezellig op het terras van RWB.
Het was na afloop van het onderlinge toernooi nog lang gezellig op het terras van RWB. (Foto: )

Onderling toernooi 7 tegen 7 competitie voor 35-plussers

  Sport

Inmiddels voor het derde jaar presenteerde voetbalvereniging RWB in de maand juni een 7 tegen 7 competitie voor 35-plussers op het kunstgrasveld. Elke woensdagavond werd er een speelronde afgewerkt en werd er gestreden in een Hoge en een Lage poule.

WAALWIJK - In de lage poule waren het de Veteranen van NEO'25 die er met de eerste prijs vandoor gingen. Spannend was het in deze poule echter wel, de Taaie Tijgers behaalden namelijk evenveel punten en hadden hetzelfde doelsaldo van + 2. De meer voor gescoorde doelpunten die NEO'25 maakten tijdens het toernooi bracht uiteindelijk de beslissing. In de Hoge poule won RWB-35+ alle wedstrijden en waren daarmee uiteraard de winnaar van de Poule met de sterkste teams. Woensdag 4 juli werd de 7 tegen 7 competitie afgesloten met een onderling toernooi waarbij Villa Sport de winnaar werd.
Tijdens het gehele toernooi was niet alleen het voetballen belangrijk, net zo belangrijk was de 'Derde Helft' die nou eenmaal bij voetballen hoort. Het was na de prijsuitreiking met het mooie zomerweer op het RWB-terras dan ook nog lang gezellig.

Meer berichten