Hou jij van ronkende motoren en heel veel blikschade? Kom dan zondag naar de 39e editie van de autocross in De Moer. Het evenement gaat om 12.00 uur van start.
Hou jij van ronkende motoren en heel veel blikschade? Kom dan zondag naar de 39e editie van de autocross in De Moer. Het evenement gaat om 12.00 uur van start. (Foto: )

Autocrossspektakel op crossterrein in De Moer

  Sport

Autocrossclub BKT presenteert op zondag 14 oktober voor de 39e keer de jaarlijkse autocross in De Moer. Dit jaar staan er toepasselijk 39 coureurs klaar om er samen weer een waar spektakel van te maken.

DE MOER - Deze editie wordt de strijd geleverd tussen 31 heren en 8 dames. De leeftijd van de deelnemers varieert van 20 tot 54 jaar. Na zeer goede en snelle banen de afgelopen jaren zijn de verwachtingen voor dit jaar wederom zeer hoog gespannen. De cross begint om 12.00 uur en de strijd wordt geleverd door het rijden van verschillende manches. In de uiteindelijke finale wordt bekend wie er dit jaar met de beker naar huis gaat. Gaat titelverdediger Michel de Wilt opnieuw met de beker en de eeuwige roem aan de haal, of wordt het misschien wel één van de 8 dames?
De cross wordt zoals ieder jaar afgesloten met de onvoorspelbare en bijzonder spectaculaire afvalrace: alle coureurs in de baan, en wie blijft er het langst rijden en wint de bokaal voor de afvalrace? Kom het spektakel meebeleven op zondag 14 oktober vanaf 12.00 uur op het crossterrein in De Moer. Volg in De Moer de borden naar het evenemententerrein. Kijk voor meer info op de Facebook-pagina: www.facebook.com/autocrossclubbkt.

Meer berichten