De deelnemers aan de G-RKC clinic in het Mandemakers Stadion genoten met volle teugen. Als afsluiter poseerden ze samen voor de foto. De volgende acticiteit van G-RKC is op woensdag 31 oktober.
De deelnemers aan de G-RKC clinic in het Mandemakers Stadion genoten met volle teugen. Als afsluiter poseerden ze samen voor de foto. De volgende acticiteit van G-RKC is op woensdag 31 oktober. (Foto: )

Plezier spat er vanaf tijdens G-RKC clinic

  Sport

Op woensdagavond 3 oktober stond het veld in het Mandemakers Stadion in Waalwijk vol met enthousiaste voetballers, het was namelijk tijd voor de G-RKC clinic! Om 19.00 uur werden de 86 spelers van verschillende G-teams, en andere fanatieke voetballers welkom geheten in Waalwijk waarna stichting Samen RKC uit de doeken deed wat er die avond allemaal stond te gebeuren.

WAALWIJK - Zeven oefeningen waren namelijk uitgezet, die elk begeleid werden door een speler of trainer van RKC Waalwijk. Zo konden de jongens en meiden onder andere aan hun trucjes werken in de middencirkel, oefenen in het partijspel op grote en kleine goals, en soepel slalommen langs de pionnen tijdens de ballenrace. Na de uitleg begonnen de zeven groepen snel aan hun eerste oefeningen. Na 10 minuten was het tijd om door te schuiven naar de volgende oefening. Om 20.20 uur was de laatste van zeven ronden afgelopen en werd iedereen bij het Samen RKC schietdoek verzameld voor een gezellige groepsfoto. Alle begeleiders, deelnemers en spelers van RKC Waalwijk juichten nog éénmaal voor de foto en natuurlijk omdat iedereen het goed naar zijn zin had gehad die avond. Helaas was het daarna alweer hoog tijd om naar huis te gaan, maar niet voordat iedereen nog een medaille omgehangen kreeg ter herinnering aan een succesvolle G-RKC clinic in het Mandemakers Stadion!
Stichting Samen RKC wil graag alle deelnemers en begeleiders hartelijk bedanken voor een gezellige voetbalavond. De volgende G-RKC activiteit staat alweer gepland op woensdag 31 oktober. Deze thema-avond - met als thema 'G-Voetbal, wij doen mee!' - begint om 19.00 uur. Meld je snel aan via info@samenrkc.nl.

Meer berichten