Ga jij samen met de Geelblauwen op jacht naar een succesvolle tweede seizoenshelft?
Ga jij samen met de Geelblauwen op jacht naar een succesvolle tweede seizoenshelft?

RKC oefent tegen Katwijk

  Sport

RKC neemt het aankomende zaterdag op tegen VV Katwijk. In voorbereiding op de tweede seizoenshelft speelt de ploeg van Fred Grim tegen de huidige kampioen van de Tweede Divisie. Het Mandemakers Stadion fungeert als strijdtoneel van dit oefenduel en is gratis te bezoeken.

WAALWIJK - Zaterdag wordt er om 15.00 uur afgetrapt in Waalwijk. Voor deze wedstrijd is de hoofdtribune toegankelijk voor toeschouwers. De supporters die in het bezit zijn van een seizoenkaart kunnen op basis daarvan het stadion in. Overige belanghebbende kunnen vanaf één uur voorafgaand aan de wedstrijd op basis van een geldig legitimatiebewijs een gratis toegangsbewijs ophalen in de fanshop.

Op 13 januari gaat de tweede seizoenshelft van de Keuken Kampioen Divisie van start. In speelronde 20 staat voor RKC de Brabantse kraker op het programma tegen TOP Oss. In het Frans Heesenstadion willen de Waalwijkers de stijgende lijn van voor de winterstop doortrekken. Eerder dit seizoen werd er in het Mandemakers Stadion door beide ploegen met 0-0 gelijkgespeeld. De Osschenaren zijn bezig om een goed vervolg te geven aan het succesvolle voorgaande seizoen. Afgelopen jaar wist TOP Oss op een knappe vierde plaats te eindigen. De drie jaren daarvoor kwam de ploeg van Klaas Wels niet verder dan plaats vijftien als eindklassering. Met Huseyin Dogan heeft TOP Oss de nummer vier van de topscorerslijst in haar selectie. Met dertien doelpunten in achttien wedstrijden dient hij enkel Lars Veldwijk van Sparta Rotterdam (zestien doelpunten), Mario Engels van Roda JC (veertien doelpunten) en Ferdy Druijf van Jong AZ (veertien doelpunten) voor zicht te dulden. Ferdy Druijf van Jong AZ scoorde tevens dertienmaal, al had hij hier wel twee wedstrijden minder voor nodig.

Halve seizoenkaart

RKC gaat in de tweede seizoenshelft op jacht naar de plekken die recht geven op deelname aan de play-offs. In deze strijd staan er in eigen huis nog diverse mooie affiches op het programma. Zo komen FC Den Bosch, Jong Ajax en FC Twente nog op bezoek. Om de wedstrijden van RKC zo toegankelijk mogelijk te maken, is in de tweede seizoenshelft een halve seizoenkaart beschikbaar. Hiermee kan jij voordelig alle thuiswedstrijden bezoeken. Voor de leeftijdscategorie van 21 tot en met 64 variëren de prijzen voor een halve seizoenkaart van 70 tot maximaal 90 euro. Kids Clubleden betalen slechts 27,50 euro. Kinderen tot 15 jaar, die nog geen lid zijn van de Kidsclub, kunnen voor 40 euro de wedstrijden bezoeken. Voor de leeftijdscategorieën van 15 tot en met 20 en 65+ liggen de prijzen tussen de 55 en 70 euro. Ga jij samen met de Geelblauwen op jacht naar een succesvolle tweede seizoenshelft? Ga dan naar www.rkcwaalwijk.nl/halveseizoenkaart of kom langs in de Fanshop.

Meer berichten