De VB atleten van Atletiek Club Waalwijk waren goed vertegenwoordigd bij de laatste cross van het seizoen.
De VB atleten van Atletiek Club Waalwijk waren goed vertegenwoordigd bij de laatste cross van het seizoen. (Foto: )

Eremetaal voor Atletiek Club Waalwijk bij laatste cross

  Sport

Op zondag 3 februari werd in Natuurgebied, De Duiventoren in Dongen de Atledo Cross georganiseerd. Het is een pittige cross met bospaden en zandgrond. Wat het tevens extra zwaar maakt zijn de heuvels die in het parcours liggen. Bij de laatste cross van regio 13 was het wel mooi cross weer. Enkele atleten van Atletiek Club Waalwijk stonden hier aan de start. En een enkeling ging zelfs met eremetaal naar huis!

WAALWIJK - De VB atleten van Atletiek Club Waalwijk waren goed vertegenwoordigd. Lars van Ravenstein uit Waalwijk kwam als tweede over de finish. De VB atleten moesten een kleine ronde lopen van 1010 meter lopen en dat deed Lars in een tijd van 3:52 minuten. Rick Standaert uit Kaatsheuvel kwam direct na Lars als derde binnen in een tijd van 4:02 minuten. Rick behield hiermee zijn derde plaats vast in het regio 13 crosscircuit.
Meisje Junioren-A Evi van Bladel uit Waalwijk moest 3 kleine ronden lopen met een totale afstand van 3030 meter. Ze werd daarbij eerste in een tijd van 12:22 minuten. Evi is daarbij regio 13 crosskampioene.
Jason Smits uit Waalwijk (Jongens Junioren-A) werd derde in een tijd van 24:24 minuten. Jason liep 3 grote ronden van in totaal 5500 meter.

Meer berichten