Leo Tanis en Miranda van Rijswijk schudden elkaar de hand. Miranda: "Samen met Tanis Confectionery kunnen wij een triathlon van topkwaliteit organiseren, waarbij hopelijk weer een mooie traditie ontstaat."
Leo Tanis en Miranda van Rijswijk schudden elkaar de hand. Miranda: "Samen met Tanis Confectionery kunnen wij een triathlon van topkwaliteit organiseren, waarbij hopelijk weer een mooie traditie ontstaat." (Foto: )

De Langstraat Triathlon maakt comeback na lange afwezigheid

  Sport

Triathlon vereniging de Langstraat is trots dat Tanis Confectionery zich dit jaar als naamsponsor verbindt aan Triathlon De Langstraat. De naam van dit evenement wordt daarom per 1 maart omgedoopt tot: Tanis Triathlon de Langstraat.

WAALWIJK - Triathlon is een van de hardst groeiende sporten in Nederland en ook de jeugd meldt zich massaal aan bij de diverse triathlon verenigingen en evenementen in het land. Daarom heeft na ruim 20 jaar van afwezigheid TLV de Langstraat besloten "De Langstraat" Triathlon nieuw leven in te blazen. Dit bijzondere evenement vindt plaats op zondag 2 juni 2019 rondom het clubgebouw van TLV De Langstraat aan de Drunenseweg in Waalwijk. Er wordt gezwommen in het natuurwater van het Lido, gefietst over de lange wegen door de landerijen van gemeenten Waalwijk en Heusden enet afsluitende looponderdeel vindt plaats rondom het Lido. Er wordt gewerkt aan een mooie compacte wedstrijd met een snel parcours, dat ook heel aantrekkelijk is voor de supporters.
Tanis Triathlon De Langstraat is een wedstrijd voor de wedstrijd-triatleet, maar zeker ook toegankelijk voor de recreatieve sporter, jeugd, scholieren en de absolute beginners. Ook bedrijventeams zijn van harte welkom. In april en mei presenteert TLV De Langstraat een Start-to-Triathlon speciaal voor iedereen die graag kennis wil maken met de triathlon-sport. Dit jaar voor het eerst ook een speciale Start-to-tri voor de jeugd. Deelnemen aan de wedstrijd of aan de Start-to-Triathlon kan vanaf 9 jaar.
Leo Tanis, CEO van Tanis Confectionery, draagt de triathlon sport een warm hart toe. In het kader van het Tanis Vitaal programma wordt jaarlijks aan diverse evenementen deelgenomen. Sinds een aantal jaren behoort een triathlon tot het vaste programma. Tanis Confectionery staat op 2 juni dan ook met 16 deelnemers aan de start, allemaal Tanis medewerkers die zich hebben ingeschreven voor verschillende onderdelen.
Miranda van Rijswijk, bestuurslid van TLV de Langstraat, is trots dat er een aansprekende naamsponsor is gevonden.Tanis Confectionery verbindt haar naam aan Triathlon De Langstraat om meer bekendheid in de regio te krijgen als werkgever. Als ontwerper en producent van procesinstallaties en machines voor de zoetwarenindustrie, heeft Tanis Confectionery altijd behoefte aan goed gekwalificeerd technisch personeel. "De gedrevenheid van triatleten zoeken wij in onze nieuwe medewerkers," aldus Leo Tanis.
Kijk voor meer info en aanmelden op www.tvwaalwijk.nl.

Meer berichten