De spectaculaire kledingpresentatie in Sportcentrum Waspik. De nieuwe tenues zijn geschonken door sponsoren Van Gorp Diervoeders en FEK Metaal.
De spectaculaire kledingpresentatie in Sportcentrum Waspik. De nieuwe tenues zijn geschonken door sponsoren Van Gorp Diervoeders en FEK Metaal. (Foto: )

Sponsoren voorzien leden ATAK'55 van nieuw tenue

  Sport

Zaterdagmiddag heeft volleybalvereniging ATAK'55 een spectaculaire kledingpresentatie verzorgd in Sportcentrum Waspik. Na ruim 10 jaar was het tijd voor nieuwe wedstrijd-outfit. Voor een volle sportzaal werd de kleding geshowd en werden de sponsoren bedankt.

WASPIK - Alle competitie spelende leden, vanaf de C-jeugd tot en met de eerste teams, krijgen een nieuw wedstrijdshirt en -broekje. "Het blijft uniek in de regio dat het onze club is gelukt om alle leden in één en hetzelfde tenue te steken. Daar zijn we ontzettend trots op", vertelt voorzitter Mark van Gulik: "Een spektakel om onze sponsoren te bedanken, was dan ook wel het minste wat we konden doen." De vereniging organiseerde daartoe een kledingpresentatie net voor aanvang van de wedstrijd van Heren 1 tegen Stravoc/V.C Weert en sloot af met een borrel in de kantine.

Unieke tenues

De afgelopen maanden waren het bestuur, de sponsoren en de materialencommissie druk met de samenstelling van het nieuwe tenue. De shirts zijn speciaal ontworpen voor ATAK'55. De welbekende ATAK'55 kleuren rood en wit zijn in het shirt verwerkt, met extra aandacht voor het ATAK'55 logo. Zo zal de club de komende jaren weer duidelijk te herkennen zijn.

Meer berichten