Frank van Mosselveld is zondagmiddag te gast in het Parkpaviljoen aan de Grotestraat in Waalwijk.
Frank van Mosselveld is zondagmiddag te gast in het Parkpaviljoen aan de Grotestraat in Waalwijk. (Foto: )

Buurten met…Frank van Mosselveld

  Sport

Op zondag 14 april om 15.00 uur gaat bij het Parkpaviljoen aan de Grotestraat 154a in Waalwijk de laatste editie voor de zomerstop van 'Buurten met…' van start in een geheel nieuwe formule. Stadsdichter, journalist en presentator Joep Trommelen gaat in de toekomst eerst in gesprek met de gast.

WAALWIJK - Het Parkpaviljoen sluit het winterseizoen van 'Buurten met…' af met een bijzondere gast. Eerder dit seizoen waren er al Waalwijkers uit de plaatselijke politiek, de kunst-, amusement- en cultuurwereld te gast. Nu is het de beurt aan een prominente Waalwijker uit de sportwereld. Gelukkig paste deze middag nog in zijn drukke agenda.

Frank van Mosselveld

Frank van Mosselveld is voor voetbalminnend Waalwijk zeker geen onbekende. Hij debuteerde in het betaald voetbal weliswaar bij het Tilburgse Willem II maar droeg daarna negen jaar lang het geelblauw van RKC om de schouders. Na zijn actieve voetbalcarriere was hij twee jaar lang opnieuw betrokken bij RKC in een commerciële functie. Sinds 2017 is hij algemeen directeur van de club.

Opening

Als opening van de middag gaat Joep Trommelen eerst met hem in gesprek. Daarna wordt de microfoon terzijde gelegd zodat Frank gewoon rond kan lopen om eventuele vragen te beantwoorden en gezellig kan borrelen en buurten met de bezoekers. Heb je dus iets te vragen of vind je het gewoon leuk om je oude club-, buurt- of schoolmaatje nog eens te spreken? Vind je het interessant om te horen hoe het hem vergaan is in zijn persoonlijke en professionele leven of hoe hij de toekomst van RKC voor zich ziet? Loop zondag gewoon eens binnen bij het Parkpaviljoen! Aanvang 15.00 uur, gratis toegang. Geopend van 12.00 tot 18.30 uur. Bekijk de agenda voor andere activiteiten op: www.parkpaviljoenwaalwijk.nl.

Meer berichten