Algemeen directeur Frank van Mosselveld is onlangs samen met hoofdaannemer Van Wijlen op bezoek geweest bij Hendriks Graszoden. Foto: Thomas Palmen
Algemeen directeur Frank van Mosselveld is onlangs samen met hoofdaannemer Van Wijlen op bezoek geweest bij Hendriks Graszoden. Foto: Thomas Palmen (Foto: Thomas Palmen)

RKC zet grote stappen in verbouwingsproces velden

  Sport

RKC Waalwijk is enkele weken terug gestart met de verbouwing van de voetbalvelden op haar complex. De trainingsvelden zijn inmiddels verwijderd. Daarnaast zijn er ook ontwikkelingen gaande met betrekking tot het nieuwe grasveld in het Mandemakers Stadion.

WAALWIJK - Op de trainingsvelden komt er een natuurgrasmat en een hybridemat. Een hybridegrasmat houdt in dat het veld bestaat uit een gewoven kunstgrasmat waar natuurgras doorheen groeit. Hierdoor blijft het hybrideveld te allen tijden bespeelbaar. Mochten de weersomstandigheden tegenvallen, dan kunnen de wedstrijden van Jong RKC tevens op dit veld afgewerkt worden. Dat zorgt er voor dat het nieuwe veld in het Mandemakers Stadion altijd optimaal bespeelbaar blijft.

Algemeen directeur Frank van Mosselveld is onlangs samen met hoofdaannemer Van Wijlen op bezoek geweest bij Hendriks Graszoden. Hierbij is er een nieuwe stap gezet in de zoektocht naar het nieuwe natuurgrasveld. Hendriks Graszoden is een wereldspeler in haar vakgebied. Zij zijn onder andere verantwoordelijk voor de velden van het San Siro, de Allianz Arena en de Kuip. Tevens zijn zij sinds 2008 verantwoordelijk voor de levering van de velden voor het EK voetbal.

Meer berichten