De winnaars van de voetbalderby.
De winnaars van de voetbalderby. (Foto: Kees Heerdt)

Voetballers slaan een balletje bij TC Raoktum

  Sport

Op zaterdag 29 juni werd er op de tennisvelden van TC Raoktum in Sprang-Capelle weer de tennisderby gespeeld.

SPRANG-CAPELLE - De voetbalclubs SV Capelle, SSC, NEO en RWB probeerden deze dag de bal over het net te krijgen in plaats van erin. Van de spelers werd een goede behendigheid en balinzicht verwacht om met dit kleine balletje te kunnen scoren. Aan enthousiasme lag het niet zaterdag, ondanks de warmte was iedereen zeer actief en waren er geen afmeldingen! Leuk, zo’n sportieve dag met zoveel sporters, het leek wel een soort afsluiting van het voetbalseizoen.

RWB winnaar

SSC, als 2e geëindigd, moest de vorig jaar gewonnen beker weer inleveren. RWB, als winnaar van deze dag, nam de beker weer mee naar huis. Proficiat RWB!

Geweldige opkomst

Er was een geweldige opkomst, zelfs het publiek genoot van deze onverwachte kwaliteiten van de voetballers. Al diverse jaren ziet TC Raoktum vaste spelers terugkomen naar deze dag, maar ook steeds vaker nieuwe gezichten. Waarschijnlijk aangestoken door het enthousiasme van de andere spelers. Dit jaar stonden ook de damesvoetballers hun mannetje.

Dankwoord

De organisatie, dit jaar voor het eerst in handen van Joop Timmermans en Kees van den Elshout, heeft er weer een prachtige dag van gemaakt. Zonder spelers kan deze dag echter nooit een succes worden. TC Raoktum bedankt daarom de spelers en de teamcaptains van de voetbalclubs voor hun enthousiaste deelname!

Meer berichten