De nieuwe trainers Mickey van Boxtel en Werner van Rijswijk.
De nieuwe trainers Mickey van Boxtel en Werner van Rijswijk.

Nieuwe trainers voor RWB Vrouwen Zaterdag en Zondag

  Sport

Voetbalvereniging RWB uit Waalwijk heeft zowel op de zaterdag als de zondag een damesteam wat meedoet aan de KNVB competitie. Beide teams zijn inmiddels de voorbereiding op seizoen 2019-2020 gestart met een nieuwe trainer.

WAALWIJK - Voor de zaterdag is Mickey van Boxtel de nieuwe trainer. Mickey van Boxtel startte zijn eigen voetbalcarriere als jeugdspeler bij RWB, verkaste in de A-jeugd naar WSC en voetbalde de laatste seizoenen bij SC 't Zand. Dit seizoen maakt Mickey van Boxtel deel uit van de selectie van RWB en gaat hij proberen een plekje in RWB-1 te veroveren. Vorig seizoen begeleidde Mickey al RWB Vr Zaterdag tijdens de wedstrijden, komend seizoen wordt zijn takenpakket uitgebreid met ook het trainen van dit elftal.

Debuut

Als trainer/coach heeft RWB voor Vrouwen Zondag Werner van Rijswijk aangetrokken. Werner woont in Tilburg en voetbalde zelf bij Sarto, Boeimeer en Groen Wit. Als jeugdtrainer was hij actief bij DIA, Gilze en Groen Wit. Dit seizoen maakt hij dus als trainer/coach zijn debuut in het Vrouwenvoetbal.

Beker

De eerste wedstrijden voor de Vrouwenteams van RWB zijn voor de Beker en worden gespeeld in het weekend van 31 augustus en 1 september. RWB Vrouwen Zaterdag beginnen dan de beker uit tegen buurman NEO'25 en een dag later speelt RWB Vrouwen Zondag uit tegen TGG VR2.

Waalwijk Cup

Voor de Waalwijk Cup slaan de beide teams de handen ineen. In de voorrondes van de Waalwijk Cup wordt donderdag 22 augustus met een combi-team gespeeld tegen zowel Baardwijk als DESK (vervanger voor NEO'25). De finalewedstrijden voor de Vrouwen worden gespeeld op zaterdag 24 augustus om 14.00 uur.

Meer berichten