Oud en jong had het afgelopen weekeinde lol bij TC Raoktum.
Oud en jong had het afgelopen weekeinde lol bij TC Raoktum. (Foto: Kees Heerdt)

Oud en nieuw bij TC Raoktum

  Sport

Bij TC RAOKTUM in Sprang-Capelle is het nieuwe seizoen weer ingeluid met heerlijke activiteiten. Afgelopen zaterdag vond het jaarlijkse Mini & Maxi toernooi plaats en dinsdag waren de senioren aan de beurt.

SPRANG-CAPELLE - Het Mini & Maxi toernooi is een tennismiddag waar de pupillen en junioren van de vereniging samen met een vader, moeder, opa, oma, tante of oom tegen elkaar konden tennissen in drie partijen. Er deden 11 koppeltjes mee die zeer fanatiek tegen elkaar streden om de winst. Ongelofelijke ballen werden door de jongsten gespeeld, waardoor de ouderen werkelijk alles op alles moesten zetten om de bal in het spel te houden. Het leverde zeer vermakelijke momenten op en het zweet zat er zeker bij de maxi's goed op. Na deze afmattende partijtjes was de honger en de dorst natuurlijk bij de deelnemers ingetreden, die werd gestild met een frietje, frikadelletje en drankje. Het was weer een zeer goed geslaagde middag georganiseerd door trainer Remi.

Senior Plus

Dinsdag waren de senioren aan de beurt. Jaarlijks wordt op de eerste dag in september het Senior Plus event georganiseerd. Het toernooi was volledig ingeschreven en er kon dan ook maximaal genoten worden. Wat werd er gezellig gespeeld door de heren en dames uit de regio. Je kunt werkelijk zeggen dat oud het nieuwe jong is. Iedere deelnemer speelde 4 partijen van telkens 45 minuten. In totaal dus 3 uur zeer actief bezig zijn met tussendoor een goed verzorgde lunch en lekkere hapjes. Winnen is leuk, maar niet het allerbelangrijkste deze dag!

Weekendje weg

Naast de wedstrijdprijzen viel er nog een extra grote prijs te winnen, namelijk een gratis Tweedaags Belevingsarrangement van WELL FAIR met overnachting in Hotel De Hoeve in Nunspeet. Hiervoor werden de lotjes in de hoge hoed gedaan, van waaruit de prijswinnaar bekend werd. Het winnende lot was nummer 140 en de prijs werd door de organisatie uitgereikt aan tennisser Cees Verhagen (lid van LTC Aalburg).

Meer berichten