Landelijke jeugdtrainersavond op vrijdag 4 oktober bij voetbalvereniging RWB in Waalwijk. Meld je hiervoor aan op www.jeugdvoetbalopleiding.nl/landelijkejeugdtrainersavond.
Landelijke jeugdtrainersavond op vrijdag 4 oktober bij voetbalvereniging RWB in Waalwijk. Meld je hiervoor aan op www.jeugdvoetbalopleiding.nl/landelijkejeugdtrainersavond. (Foto: )

Jeugdtrainersavond bij voetbalvereniging RWB in Waalwijk

  Sport

Op vrijdag 4 oktober wordt op het complex van voetbalvereniging RWB uit Waalwijk de landelijke jeugdtrainersavond gehouden. Het thema van deze avond is 'Het trainen van jeugdspelers'. Het gaat hierbij om zowel de training van pupillen als de junioren. Op deze avond wordt aandacht besteed aan zowel techniektraining als wedstrijdgerichte training.

WAALWIJK - De jeugdtrainersavond is er voor jeugdtrainers om de jeugd (nog) beter te kunnen trainen en coachen. Hierbij worden praktische tips en trucs besproken en getoond in de praktijk. Ideaal voor zowel de ervaren als de beginnende jeugdtrainers. De organisatie verzoekt daarom ook andere jeugdtrainers over deze bijeenkomst te informeren, zodat ook zij deel kunnen nemen aan deze unieke jeugdtrainersavond.

Kennis uitwisselen

De avond is voor alle jeugdtrainers toegankelijk. Het is zowel een aanrader voor de ervaren als de beginnende trainer. Met name de verbinding tussen training en wedstrijd staat centraal. Jeugdtrainers van diverse verenigingen zullen aanwezig zijn, dus een ideale gelegenheid om kennis uit te wisselen en nieuwe contacten op te doen.

Aanmelden

Aanmelden via www.jeugdvoetbalopleiding.nl/landelijkejeugdtrainersavond. Ook voor meer info over visie en werkwijze kun je daar terecht

Meer berichten