Blijdschap bij Tachos E2 na de winst op White Demons.
Blijdschap bij Tachos E2 na de winst op White Demons. (Foto: Tino Schellekens)

Sterk begin voor de E2 van Tachos

  Sport

Het altijd gevaarlijke White Demons bracht afgelopen zondag een bezoek aan sporthal de Zeine in Waalwijk. In de buitencompetitie werd deze wedstrijd met het minimale verschil van 1 doelpunt met 11-10 door Tachos gewonnen. Zondagmiddag was de spanning dan ook te snijden in de Zeine.

WAALWIJK - Over tweemaal twintig minuten werd er door beide teams op het scherpst van de snede gestreden om de overwinning. Beide teams traden met hun sterkste opstellingen op. Om 13.30 uur floot de scheidsrechter voor het begin van de wedstrijd. De strijd ging gelijk op. Van beide kanten werd er uitstekend verdedigd en beide keepers wisten diverse ballen uit de bovenhoek van hun doel te halen. Het duurde dan ook even voordat er gescoord werd. Toen de stofwolken in de zaal zich tijdens de rust optrokken, zag het massaal toegestroomde publiek een tussenstand van 5-2 voor Tachos E2 op het scorebord staan.

Weinig doelpunten

Tijdens de rust hebben beide coaches de laatste tips en aanwijzingen gegeven en zijn de jongens en meisjes van Tachos E2 weer het veld opgestuurd in hun missie om de overwinning binnen te slepen. Beide teams speelden goed naar elkaar over en wisten ook erg sterk te verdedigen. Het bleek een middag van weinig kansen en weinig doelpunten. Naarmate de tijd vorderde, werd het spannender en spannender. Wie van beide teams zou met de overwinning aan de haal gaan?

Kansen benutten

Duidelijk was dat Tachos E2 sterk bleef verdedigen en hun kansen net iets beter wisten te benutten dan hun tegenstanders. De spelers van Tachos E2 wisten zich steeds beter te weren en maakte de ene naar de andere schijnbeweging om hun tegenstanders op het verkeerde been te zetten. Als ze even vast kwamen te staan, draaiden zij zich los en speelden zij zich samen naar een 11-6 overwinning!

Meer berichten