RWB speelde bijna de hele wedstrijd tegen 10 man en won uiteindelijk met 0-3.
RWB speelde bijna de hele wedstrijd tegen 10 man en won uiteindelijk met 0-3.

Winst RWB na vroege rode kaart voor DIA

  Sport

Slechts 8 minuten was de wedstrijd van DIA tegen RWB bezig toen scheidsrechter Ties Reijne gedwongen was om een speler van DIA van het veld te sturen. Vanaf dat moment was het overwicht van RWB zodanig dat de wedstrijd zich voornamelijk op de helft van DIA afspeelde.

WAALWIJK - Al snel daarna had RWB de DIA muur geslecht. In de 16 meter werd Kevin Remie aangespeeld die meteen deed waar hij goed in is, scoren. Met deze goal kan Kevin zeggen dat hij elke competitiewedstrijd heeft gescoord en inmiddels 5 goals heeft gescoord uit 4 wedstrijden. De 0-1 betekende niet dat DIA er meer uit kwam waardoor er constant 20 spelers op één helft stonden. Complimenten waren er na de wedstrijd voor de verdedigers van RWB. Deze bleven geconcentreerd spelen en gaven geen kans meer weg. In de tweede helft probeerde RWB door de verdediging van DIA te voetballen, maar dat bleek moeilijker dan gedacht. Uiteindelijk won RWB toch nog met een duidelijke 0-3. De doelpunten die in het laatste kwartier vielen werden gescoord door Brent van Look en de ingevallen Mickey van Boxtel.

Volgende wedstrijd

Aanstaande zondag speelt RWB thuis tegen VCW. VCW behaalde net als RWB de volledige 3 punten. Voor VCW was het een lekkere overwinning, want dit was meteen de eerste overwinning van het seizoen en meteen ook nog met 4-0 een afgetekende. RWB moet dan zijn koppositie verdedigen, want met de 0-3 overwinning komt het bovenaan in de 4e klasse C, waarbij aangetekend dient te worden dat RFC uit Raamsdonksveer evenveel verliespunten heeft.

Meer berichten