Bij de VB atleten werden Lars van Ravenstein uit Waalwijk en Rick Standaert uit Kaatsheuvel eerste en tweede.
Bij de VB atleten werden Lars van Ravenstein uit Waalwijk en Rick Standaert uit Kaatsheuvel eerste en tweede.

Goed begin voor Atletiek Club Waalwijk tijdens Blauwe Meer Cross in Loon op Zand

  Sport

Het crossseizoen van regio 13 is weer begonnen. In Loon op Zand presenteerde Loopgroep Go-run afgelopen zondag de Blauwe Meer Cross. 

LOON OP ZAND - De Blauwe Meer Cross is een zware cross. Op een terrein waar gewoonlijk de rallyauto's rijden, mochten nu de lopers hun rondje(s) lopen. En door de regen van de dagen ervoor was het extra zwaar, waardoor sommige atleten zelfs hun schoenen in de blubber verloren. De temperatuur was gelukkig wel aangenaam om te crossen. Natuurlijk waren de atleten van Atletiek Club Waalwijk ook van de partij. Sommige atleten liepen zelfs in de prijzen.

Iris Claessen

Iris Claessen Mini Pupil uit Waalwijk, nog maar pas lid, liep in haar eerste cross bij haar categorie voorop. Ze kwam als 1e over de finish in een tijd van 3:01 minuten, nadat ze een ronde van 600 meter had gelopen.

Siem Bolenius

Siem Bolenius Jongen Pupil-C uit Kaatsheuvel liep zijn eerste cross ook met succes. Nadat Siem 600 meter gelopen had eindigde hij in zijn categorie als 2e in een tijd van 2:56 minuten.

Jesse Vink

Natuurlijk waren de VB atleten van Atletiek Club Waalwijk er ook weer bij en gingen met prijzen naar huis. Ze moesten 2 ronden lopen met een totale afstand van 1200 meter. Jesse Vink uit Waalwijk werd bij de categorie onder de 16 jaar 2e in een tijd van 5:49 minuten.

Lars en Rick

Bij de Jongens 16+ werd Lars van Ravenstein uit Waalwijk en Rick Standaert uit Kaatsheuvel 1e en 2e in een tijd van respectievelijk 5:19 minuten en 5:23 minuten.

Meer berichten